Anca Sigartău: “Cea mai puternica este dragostea, de oameni, pentru tine insati, pentru minunile din jurul tau, care nu ti-au fost date intamplator!”

– interviu –

Indragita actrita si solista Anca Sigartău are motive depline de fericire si mandrie. Si-a crescut copiii in spiritul Bibliei, invatandu-i ce inseamna iubirea, viata, frumosul. Fiindu-le, la randu-i, un exemplu binefacator de dragoste pentru oameni.

Anii au trecut iar, in prezent, cei trei copii ai sai sunt majori si realizati. De curand, pe pagina personala de pe o retea de socializare, si-a notat cu bucurie: “Iosif… Praslea… Medie Bac: 9.23 – student la Design Academy Eindhoven… gata… misiune indeplinita… toti 3 mari…”

Felicitari si din partea noastra si drum frumos in viata tinerilor!

Great Fashion: Aveti trei copii, o fata si doi baieti. Cum este sa fii mama?

Anca Sigartău: Foarte frumos, greu si frustrant de multe ori. Sunt trei personalitati diferite, care depind de tine, iar tu stii ca nu detii adevarul suprem. Nu e un act de curaj din partea mea, nu am incotro, trebuie. Altminteri, nu as fi ales sa-i cresc singura. Sunt curajoasa fara voie.

Great Fashion: Ce i-ati invatat, in principal, pe copiii dvs?

Anca Sigartău: Sa-l stie pe Dumnezeu. Atunci cand totul da gres, sa citeasca Biblia, sunt doar 10 reguli sfinte de respectat si totul se simplifica in viata.

Ca nu au mult timp de trait, ca ei sunt creati cu un scop de Dumnezeu pe lume. Chiar daca nu-l vad acum, El exista. Ca nu exista „prea tarziu” in viata. Nu sunt niciodata singuri, „singuratatea singuratatii” nu exista.

Sa aiba grija pe unde calca caci lumea e plina de ingeri. Credinta, speranta si dragostea raman. Dar, cea mai puternica este dragostea, de oameni, pentru tine insati, pentru minunile din jurul tau, care nu ti-au fost date intamplator! Si cu dragostea se rezolva totul!

Great Fashion: Un sfat pentru femeia româncă?

Anca Sigartău: Sa se gandeasca mai mult la prezent si la clipa de acum. Sa nu piarda clipa prezenta. Se spune ca “grijile zilei de maine si regretele zilei de ieri sunt doi hoti care iti fura ziua de astazi”. Sa fie atenta la asta, sa-si simta chipul si sa aiba grija ce daruieste!

Foto: Anca Sigartău

Un interviu realizat de Great Fashion. Orice utilizare a continutului acestui interviu presupune citarea sursei si necesita obtinerea acordului prealabil, in scris, din partea Great Fashion.

Toate drepturile rezervate © Great Fashion 2015

Daca v-a placut acest articol, va invitam sa fiti alaturi de noi, cu un Like, pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu