Anca Sigartău: “In viata, am ras si am plans cu tot sufletul!”

Noul director al Teatrului Bacovia din Bacau, Doctor in Artele Spectacolului, mama a trei copii, preocupata mult de viitorul artei romanesti, actrita si solista Anca Sigartău rade si plange cu multa sinceritate, iubind clipa prezenta, binele si armonia intre oameni.

De fiecare data cand o intalnesti, iti umple inima de bucuria vietii!

Great Fashion: Ce este Arta, teatrul, pentru dvs?

Anca Sigartău: Un organ de simt al meu cu care comunic cu ceilalti. Cand nu mi se ofera aceasta sansa, am sentimentul unui om bolnav.

Great Fashion: Cum este noua generatie de actori?

Anca Sigartău: Structural vorbind, sunt pe alt ritm, al viitorului, sunt agresivi in sensul bun al termenului, vor sa spuna ceva, sa sparga niste bariere, un sistem invechit in teatru. Ceea ce este foarte bine. Miscarea teatrala „off’, dinafara teatrului, este acum in crestere.

Great Fashion: Cum este femeia romanca?
Anca Sigartău: Nu cred ca exista la ora actuala. Pentru mine, conceptul de femeie inseamna in primul rand timp pentru a respira, pentru a visa, pentru a putea sa imprastii in jur lumina si simplitate. Or, in general, la noi femeile sunt masini de crescut copii si de platit facturi. Intrebarea „Ce mai gatesc maine?” este primordiala pentru ele. In clipa in care vom avea o societate in care ne vom putea permite sa servim o pizza in oras in mod frecvent, nefiind un lux, atunci vom putea vorbi despre femeia romanca.

Great Fashion: Iubiti viata?
Anca Sigartău: Da, in viata, am ras si am plans cu tot sufletul! Nu a fost nimic la jumatate din partea mea! Imi place sa merg pana la capat. Lucrurile se platesc pana la urma, dar merita sacrificiul.

 

Foto: Anca Sigartău

Un interviu realizat de Great Fashion. Orice utilizare a continutului acestui interviu presupune citarea sursei si necesita obţinerea acordului prealabil, in scris, din partea Great Fashion.

Toate drepturile rezervate © Great Fashion 2015

Daca v-a placut acest articol, va invitam sa fiti alaturi de noi, cu un Like, pe pagina noastra de Facebook.


2 Responses to Anca Sigartău: “In viata, am ras si am plans cu tot sufletul!”

  1. APOSTOL VIORICA spune:

    Imi place mult Anca Sigartau,o actrita de 10 cu + !!!!

  2. PAUN DORIN PETRU spune:

    O foarte buna actrita , frumos articol !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Inline
Inline