Bunatati de toamna. Top 3 delicatese de sezon pe care trebuie sa le incerci

Ati auzit vreodata de Aperitiv din vinete cu gogosari? Dar de Tocana de legume? Sau de Vinete impanate? Daca nu ati auzit, trebuie sa le incercati neaparat. Sunt sanatoase, naturale, arata delicios si au un gust pe masura, care va confirma asteptarile. Iata un Top 3 delicatese de sezon pe care trebuie sa le incerci.

Toamna cautam in supermarketuri si piete multe legume proaspete, mai ales ca e timpul sa ne facem proviziile cu bunatati de toamna. Optam categoric pentru produse naturale, si, mai ales, sanatoase, ingredientele si modul lor de preparare fiind deosebit de importante.

Nutritionistii ne recomanda sa avem un stil de viata sanatos bazat, in principal, pe o alimentatie curata, constituita din produse pline de vitamine, minerale, fitonutrienti necesari unei vieti optime. Inainte de toate, e bine sa cautam produse naturale specific romanesti, de la micii producatori locali. Avem, astfel, garantia calitatii si, totodata, sprijinim si ideea de produs artizanal natural.

Cum trebuie sa fie produsele?

Daca vrem sa fim sanatosi, e obligatoriu sa fie naturale, de sezon. Produse simple si sanatoase, obtinute prin procesarea legumelor proaspete.

Care sunt delicatesele de sezon?

Aperitivul din vinete cu gogosari

Produs 100% natural, procesat manual!

Contine: vinete, gogosari, usturoi, suc de rosii.

Tocana de legume

Produs 100% natural, procesat manual.

Contine: ceapa, morcov, gogosari, telina, suc de rosii, orez, ulei, sare, piper.

Conservat prin sterilizare!

Vinete impanate

Produs 100% natural, obtinut prin procesarea manuala a legumelor proaspete culese din gradinile producatorilor romani.

Contine: vinete coapte, suc de rosii, sare, piper, usturoi.

Ingredientele utilizate si modul de preparare sunt foarte importante, spun  cercetatorii. Trebuie sa acordam o atentie sporita la ceea ce consumam. In acest caz, detaliile sunt importante!

Pentru diversitatea gusturilor, la Vlavi Cons, se simte gustul legumelor proaspete, fierte si calite in conditii tehnologice superioare. Legumele sunt taiate marunt si foarte placute la gust.

Cum trebuie sa fie modul lor de preparare?

Produsele sa fie spalate si curatate una cate una. Procesate, in mare parte, manual. In borcane sterilizate, inchise etans.

Fara procesare industriala, fara chimicale, fara indulcitori sintetici. Fara conservanti sau aditivi alimentari.

Adica, ceapa, morcov, gogosari, telina, suc de rosii, orez, ulei, sare, piper, usturoi, vinete coapte, suc de rosii! VEZI AICI INTREAGA OFERTA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu