Casual, office, elegant. Top 3 modele de rochii Luisa Spagnoli pe care trebuie sa le ai in garderoba

„Frumos ca umbra unei idei“, zicea Nichita Stanescu. Cum adica? Cum arata umbra unei idei? Nu are importanta. Ideile fac, insa, umbra. Acesta e adevarul. Frumusetea este idee, inainte de orice. Dovada ca albinele sau furnicile n-au concursuri de moda sau de Miss.

Frumusetea este o idee a carei umbra trece prin toata istoria.

Corpul frumos, la greci, antrenat la scoli de gimnastica. Machiajul, la orientali, bazat pe rafinate solutii vegetale. Imbracamintea, in Renastere, cu noile tesaturi aduse de peste mari – matasea, casmirul etc.

De aceea, exista produse vestimentare pe care trebuie sa le ai in garderoba. De exemplu, rochiile Luisa Spagnoli. Si sa cunosti arta de a ti le alege.

Daca vorbim de eleganta si feminitate, de stil si bun gust in arta vestimentatiei, ne gandim la celebrul brand fashion italian. Acesta este si motivul pentru care am ales in analiza noastra de astazi cateva modele de rochii Luisa Spagnoli. Pentru ca reprezinta excelenta in eleganta si arta seductiei feminine.

Tinuta casual este specifica rochiilor chic, cu volane, mari sau mici, confectionate din matase, dantela, tricot sau broderii, imprimate ori colorate.

 

Tinuta office accepta rochii practice, relaxante, ideale si pentru momentele in care te intâlnesti intâmplator cu un client sau partener de afaceri si vrei sa pari imbracata business dar nu protocolar.

Tinuta eleganta este cea potrivita pentru cocktail sau evenimente deosebite din viata ta. Alege voalul sau vmatasea naturala care ia forma corpului si iti evidentiaza silueta. Are stilul necesar elegantei cerute momentelor deosebite.

Umbra unei idei? Da. Omul se naste frumos de la natura, dar ideea frumosului vine sa ne adauge naturii. Moda este o forma de libera exprimare si ne reprezinta de cele mai multe ori.

Luisa Spagnoli ti-a pregatit cele mai cool piese Must Have ale acestui sezon. Magazinul Luisa Spagnoli Romania din Baneasa Shopping City, etajul 1, vis-a-vis de Grand Cinema, te asteapta sa le descoperi si sa le probezi pe toate!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cheapest WebCam Girls
Inline
Inline