Copilul tau merita sa faca parte din „Academia copiilor isteti”!

Toamna se apropie incet-incet si cei mici au nevoie de carti educative cu ajutorul carora ei pot invata notiuni elementare de matematica, limba romana, desen, prin metode de lucru noi si atractive.

Inainte de inceperea noului an scolar, volumele cu personaje Disney ii asteapta pe copii in librarii!

Ce contin aceste minunate carti?

Activitati distractive si jocuri interactive ce ii apropie pe copii de notiunile elementare pe care le vor folosi in clasa I.

In ce consta utilitatea acestor volume educative?

Activitatile ordonate progresiv, in functie de cunostintele asimilate, si prezentate de eroii indragiti ai desenelor animate preferate, sunt menite sa trezeasca interesul copiilor pentru invatare. Jocurile, lucrul cu planse detasabile, diploma finala acordata pentru rezultatele obtinute in rezolvarea tuturor exercitiilor vor asigura adaptarea lor la primii ani de scoala.

Care sunt primele volume ale colectiei „Academia copiilor isteti” (de la editura Litera)?

Prima mea carte de matematica, Invatam scaderea, Invatam adunarea, Invatam sa numaram, Prima mea carte de limba romana, Prima mea carte de desen, Ne jucam si decupam.

Pe scurt, pentru micuti, aceste carti educative reprezinta o imbinare stralucita, intre informatie, educatie si bucuria jocului, data de personajele Disney!

Dragi parinti, nu ratati aceste minunate carti pentru copiii vostri! Le gasiti AICI.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu