De ce sa alegi creatiile vestimentare Luisa Spagnoli, brandul italian preferat de Kate Middleton si Sofia Loren

Feminin. Suav. Inovativ. Indraznet. Inteligent. Universul femeii Luisa Spagnoli este deopotriva, clasic si elegant, fascinant si seducator.

In magazinul Luisa Spagnoli Romania, situat in complexul comercial Baneasa Shopping City, gasim deja pe rafturi colectia de toamna-iarna 2016-2017, care cuprinde o gama completa de tinute potrivite oricarei ocazii: jachete matlasate, bluze satinate, pantaloni jacquard.

Istoria Casei Luisa Spagnoli incepe in 1928, in Perugia, Italia, odata cu infiintarea companiei de imbracaminte pentru femei de catre designerul vestimentar Luisa Spagnoli, care a dorit sa utilezeze doar materiale de calitate superioara. Nu intamplator, actualmente, in Occident, acest brand italian este recunoscut ca fiind echivalentul luxului si al elegantei in domeniul fashion.

sofia-loren-luisa-spagnoli

Brandul italian de lux, purtat de-a lungul timpului de vedete precum Katherine Middleton, Elizabeth Hurley, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Zsa Zsa Gabor si Gina Lollobrigida, a intrat pe piata din România in 2013, prin inaugurarea primului magazin in Bucuresti.
colectie-toamna-luisa-spagnoli-2-16

Creatiile vestimentare Luisa Spagnoli, rafinate si feminine, sunt completate in chip fericit de accesorii superbe: genti din piele, curele, palarii si bijuterii.

Cine a fost Luisa Spagnoli?

Nascuta in 1877, Spagnoli a devenit din tinerete o femeie de afaceri, celebra la inceput pentru ciocolata Baci. In 1923, compania producatoare de ciocolata, Perugina, ajunsese la peste 100 de angajati, dupa incheierea Primului Razboi Mondial. Tot in acea perioada, Spagnoli a inceput sa creasca iepuri de angora si pasari de curte.
Compania Luisa Spagnoli, cu sediul central in Perugia, Italia, a fost fondata in 1928 si se ocupa de fabricarea, exportul si comercializarea de imbracaminte pentru femei.

luisa-spagnoli

Luisa Spagnoli (foto) a fost prima persoana care a introdus fire de Angora in tricotaje, folosind blana iepurelui de Angora pentru a crea un fir omogen si mai usor. Fiul sau, Mario, a fost cel care a reusit sa patenteze inventia mamei sale abia in 1937, in anul mortii acesteia. Dar inainte de moartea venita prematur, Luisa Spagnoli a devenit cunoscuta pentru blana de angora folosita in realizarea hainelor, dar si pentru inventia sa, firul de angora.

Mario Spagnoli a preluat conducerea companiei si a transformat-o intr-o casa de moda care raspundea nevoilor estetice femeilor elegante. Astazi, compania are o retea de 153 de magazine in Italia si reprezentante in tari din intreaga lume, precum Canada, Regatul Unit al Marii Britanii, România, Rusia, Cehia, Malta, Kazakhstan, Letonia si Ucraina.

Cele mai noi tendinte si tinute prezente Luisa Spagnoli le poti achizitiona si tu!

Ofertele, preturile si promotiile de sezon le gasesti doar in magazinul Luisa Spagnoli Romania din Baneasa Shopping City, etajul 1, vis-a-vis de Grand Cinema. Le poti telefona la 0730 896 760, 0720 700 795 sau 021/361 14 86 sau scrie la office@luisa-spagnoli.ro.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline