Great Fashion si Centrul de Sanatate MEDIREFLEX va invita la CONCURSUL „SANATATE PRIN SHIATSU”!

Cautam 2 castigatori!

Focused Touch Shiatsu este un stil modern de Shiatsu, unic in Romania. Este o terapie care vizeaza echilibrarea si relaxarea totala a organismului, grabind procesele de vindecare fizica si psiho-emotionala. Tratamentul se desfasoara cu pacientul imbracat, asezat pe masa de masaj.

Shiatsu (FTS) este folosit cu eficienta in tratarea durerilor osteomusculare si articulare, deblocarea articulatiilor intepenite, dureri de cap, migrene, sinuzita, insomnii, anxietate, depresie, stres, nervozitate, cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare, recuperare post-operatorie, disfunctii ale organelor interne, imbunatatirea starii psiho-emotionale. Este un adevarat sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, socuri/traume emotionale. Mai multe informatii la: http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/.

Fiecare din cele 2 premii inseamna:

1 voucher gratuit (valoare: 80 Ron), care consta intr-o sedinta de tratament SHIATSU (FTS) – 40 minute, la sediul Centrului de Sanatate MEDIREFLEX (Bucuresti). Voucherul este valabil pana la data de 15 decembrie 2016 si poate fi facut cadou, la cererea castigatorului, unei persoane desemnate de acesta.

Daca va place concursul, dati:

1) Like pe Facebook la paginile Great Fashion si Centrul de Sanatate MEDIREFLEX;
2)  Like si Share public la aceasta postare + comentariu cu “particip” (pe pagina de Facebook Great Fashion);

In cazul in care sunteti deja fan al paginii noastre, nu va ramane decat sa dati un share acestei postari si un comentariu simplu cu “particip”.

Vom anunta cei 2 castigatori (folosind random.org) in data de 13 noiembrie 2016.

Ulterior, castigatorii vor trebui sa ne trimita datele lor de contact intr-un mesaj privat.

Mult succes!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline