Great Fashion si Farmec va invita la CONCURSUL VERII!

Cautam 5 castigatori!

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, va ofera produse minunate din noua gama de produse Gerovital SUN 2016 intr-o varianta modernizata si extinsa.

Noua linie a fost conceputa pentru a raspunde necesitatilor de protectie impotriva radiatiilor nocive ale soarelui, atat in timpul expunerii cat si dupa aceea.

In noua gama, consumatorii vor gasi uleiuri, lotiuni, emulsii, creme, geluri si autobronzante, acestea din urma putand fi utilizate ca alternativa la soare sau dupa expunere, pentru mentinerea si intensificarea bronzului.

Fiecare din cele 5 premii consta intr-un set alcatuit din 3 produse:

  1. 1lotiune spray 3 in 1
  2.  1 crema fata nuantatoare spf 50
  3.  1 lotiune protectie solara Men Care

Daca va place concursul, dati:

  1. Like pe Facebook la paginile Great Fashion si Farmec.
  2. Like si Share public la acest concurs, pe Facebook.
  3. Mentionati, la comentarii, pe pagina de Facebook a concursului, cum se numeste noua gama de produse impotriva radiatiilor nocive ale soarelui, atat in timpul expunerii cat si dupa aceea.

Concursul incepe astazi, 16.05.2016, si se va incheia pe data de 25.05.2016 ora 24.00.

Ulterior, castigatorii vor trebui sa ne trimita datele lor de contact intr-un mesaj privat. Premiile vor fi livrate de Farmec pana la sfarsitul lunii iunie 2016.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.One Response to Great Fashion si Farmec va invita la CONCURSUL VERII!

  1. BARSAN MARIANA spune:

    Iubesc produsele de la Farmec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline