Lansarea campaniei Fa ”Daruieste Momente Fantastice”

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar cadourile trebuie gandite din timp. Tocmai de aceea Fa ne ajuta sa daruim un mesaj special unei persoane FAntastice din viata noastra, prin lansarea campaniei Daruieste Momente Fantastice. Aceasta isi propune sa vina in ajutorul tuturor celor care vor sa le arate celor din jur cat de mult inseamna pentru ei.

Consumatorii care au cumparat un produs sau un pachet cadou Fa se pot inscrie in campanie accesand http://www.daruiestemomentefantastice.ro/, unde isi vor scrie mesajele pentru oamenii dragi, iar Fa, alaturi de „Arta nu musca”, se vor asigura ca destinatarii vor primi cele mai frumoase, emotionante si pline de iubire scrisori. Acestia pot alege modalitatea prin care scrisoarea ajunge la destinatar, fie prin posta, alaturi de o felicitare scrisa de mana, fie pe cale electronica, prin e-mail. Mai mult decat atat, un super premiu in valoare de 4500 lei va fi oferit la finalul campaniei, chiar inainte de Craciun.

Perioada de desfasurare a campaniei este 1 noiembrie 2017-13 decembrie 2017.

Asadar, Campania Fa Daruieste Momente Fantastice. Momentul perfect sa ii arati unei persoane dragi cat de mult inseamna pentru tine!

Ce spui, te bucuri de oferirea unor momente fantastice alaturi de noi?

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu