Lansarea essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW. Îngrijire bogată cu extract prețios din caviar pentru un păr tânăr și revitalizat

Părul obosit și deteriorat are nevoie de atenție sporită și îngrijire suplimentară, cu cele mai bune ingrediente. Noua gamă pentru îngrijirea părului, essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW de la Schwarzkopf, creată în colaborare cu Claudia Schiffer, un simbol al frumuseții pe plan internațional, va oferi părului tău un aspect frumos  și revitalizarea de care are nevoie.

Formula prețioasă ce conține extract bogat din caviar redă părului proprietățile care îl mențin tânăr, având în același timp o strălucire sănătoasă, rezistență și flexibilitate.

Cunoscut ca fiind un ingredient nobil și rar, caviarul pur este faimos în industria de beauty pentru efectele sale revitalizante asupra părului și pielii, precum și pentru concentrația mare de vitamine, proteine, acizi grași omega 3, aminoacizi prețioși și oligoelemente.

Fiind unul dintre cele mai hrănitoare și, totodată, prețioase ingrediente cosmetice din lume, caviarul este eroul natural al frumuseții. Noua linie CAVIAR+ HAIR RENEW de la essence ULTÎME, îmbogățită cu extract de caviar,oferă îngrijire pentru un păr tânăr și revitalizat.

Noua formulă regenerează celulele părului și îi oferă acestuia rezistență, elasticitate, strălucire și flexibilitate, ajutând în profunzime părul obosit și deteriorat să își recapete sănătatea și frumusețea. „Gama ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW este un lux veritabil pentru păr, ajutându-l să arate frumos tot timpul”, a declarat Claudia Schiffer, manechin internațional care a contribuit la dezvoltarea noii game de îngrijire a părului essence ULTÎME. „Femeile pentru care este important ca produsele folosite să conțină ingrediente speciale, care să le ofere îngrijire de top se vor îndrăgosti de CAVIAR+ HAIR RENEW”, a mai completat starul.

noua-gama-pentru-ingrijirea-parului-essence-ultime-caviarhair-renew-de-la-schwarzkopf

Noua gamă de la essence ULTÎME conține esențe bogate de perle, pantheol, proteine delicate și keratine pentru a hrăni toate componentele firului de păr. Acest lucru ajută la refacerea peliculei protective de lipide a părului pentru ca acesta să arate tânăr și să aibă o strălucire cameleonică.

Gama essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW cuprinde:

  • essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW Șampon, 250 ml

Pentru un păr tânăr și revitalizat.

  • essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW Balsam, 250 ml

Completează perfect șamponul. Descurcă și hrănește părul.

  • essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW Mască cu îngrijire intensă, 200ml

Masca cu îngrijire intensă hrănește în profunzime și oferă o îngrijire delicată părului care, în final, va arată mai tânăr.

  • essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW Serum Multi-Efect, 75 ml

Serumul Multi-Effect inovator îngrijește părul și îi oferă îngrijire specială.

Puteti comanda online noua gama pentru ingrijirea parului, essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW de la Schwarzkopf dand click pe acest link.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Un comentariu la Lansarea essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW. Îngrijire bogată cu extract prețios din caviar pentru un păr tânăr și revitalizat

  • ghelbere elena  spune:

    Aceste produse e musai sa le incerc si eu.

Lasa un comentariu