Luisa Spagnoli – descopera secretele unui brand fashion de valoare

Eleganta. Feminitate. Rafinament. Acest brand international este sinonim cu calitatea si profesionalismul.

Luisa Spagnoli este o companie italiana cu traditie si, totodata, un lider mondial in producerea si distributia hainelor pentru femei. Are la baza confectiile traditionale si dorinta de a face lucrurile bine, tipic regiunii de unde compania isi are originile.

Compania a fost fondata in 1928 de la o idee stralucitoare a Luisei Spagnoli, o femeie moderna cu o creativitate minunata, care a infiintat doua dintre cele mai importante companii in Perugia, piloni ai procesului de industrializare a provinciei: Perugina and Luisa Spagnoli.

Ce a determinat succesul impresionant al acestui renumit brand Italian?

Vorbim de un mix de energie creativa, abilitate profesionala si antreprenoriat, intiativa personala si familiala.

Cum a devenit azi un brand prestigios?

S-a impus, mai intai in peisajul national, italian, al hainelor feminine, centrate pe produse croite si din tricot, din gama “high-quality”. Ca rezultat al creativitatii, gustului si profesionalismului celor care lucrau in companie.

De fiecare data, este surprinzatoare eleganta feminina a produselor Luisa Spagnoli. Care atinge nevoile clasicului la fel de bine la egalitate cu eleganta fresh, acoperind astfel majoritatea stilurilor de imbracaminte.

bluza-pantaloni-luisa-spagnoli

De ce se doreste un „total look”?

Accesoriile sunt deosebite, intentia cu care sunt create reflecta bunul gust si calitatea.

Care sunt colectiile?

Productia anuala de imbracaminte feminina Luisa Spagnoli este centrata pe doua colectii importante, in doua perioade de timp:

  • Primavara/Vara
  • Toamna/Iarna.

Sunt chic si elegante si iti insufletesc garderoba. Punctele-cheie ale lor constau intr-o varietate de modele. Ne referim aici la culori, marimi si versatilitati – factori care aduc solutii pentru diferite ocazii pe parcursul unei zile (pentru tinute office si casual) si o satisfactie deplina pentru o gama mare de nevoi si clientela.

deux-pieces-luisa-spagnoli

In prezent, succesul brandului italian Luisa Spagnoli este bazat in mod fundamental pe calitate, pret si eliminarea caracteristicilor excesive in fashion, preferandu-se varianta stilului clasic si a farmecului feminin. Extrem de adaptat pentru toate stilurile de imbracaminte, chic si elegant pe plan mondial, definit drept “never out of place”.

Daca vrei un look al clasicului elegant, nu ezita sa porti hainele Luisa Spagnoli!

Unde gasesc haine marca Luisa Spagnoli?

Nu trebuie sa mergi in alte tari si nici sa cauti magazinele din strainatate pe Internet. Nu trebuie sa arunci cu banii pentru a-ti alcatui o garderoba Luisa Spagnoli.

In Bucuresti, la magazinul Luisa Spagnoli Romania din Baneasa Shopping City, etajul 1, vis-a-vis de Grand Cinema, gasesti cele mai noi modele si colectii. Le poti telefona la 0730 896 760, 0720 700 795 sau 021/361 14 86 sau scrie la office@luisa-spagnoli.ro.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cheapest WebCam Girls
Inline
Inline