Noua colectie Cool Browns de la Syoss Oil Intense: satenul nu a fost niciodata mai cool!

Reflexii reci si o intensitate suprema a culorii! Noua colectie Cool Browns de la Syoss Oleo Intense ne arata cat de puternic si stralucitor poate fi un maro cu reflexii cenusii.

Cele trei nuante ale noii game – Saten intens, Saten foarte inchis si Saten piatra – sunt menite sa atraga toate privirile datorita formulei ce contine uleiuri de activare a culorii, fara amoniac, ceea ce-i va oferi parului o culoare intensa si de durata.

Noile nuante Syoss Oleo Intense nu numai ca se incadreaza in trendul naturaletii pentru 2017, ci stabilesc chiar noi standarde, asigurand parului culori bogate si vibrante. Noile nuante seducatoare de saten vor arata cel mai bine atunci cand vor fi asociate cu coafuri simple, cu impletituri moderne, astfel incat culoarea parului va iesi in evidenta si mai mult.

Noua colectie Cool Browns de la Syoss Oleo Intense este extrem de hranitoare datorita formulei pe baza de ulei care activeaza si intensifica nuanta. Vopseaua de par fara amoniac Syoss Oleo Intense este prima vopsea permanenta pe baza de ulei ce contine amplificatori de culoare pe baza de ulei, responsabili cu hranirea firului de par in profunzime. Rezultatele sunt evidente: parul este cu 50% mai ingrijit si arata vizibil mai sanatos, avand cu pana la 90% mai multa stralucire. Boosterul de ulei ofera o culoare intensa si de durata si un aspect al parului sanatos si puternic. SYOSS Oleo Intense ofera o acoperire profesionala a firelor albe, parul devenind plin de culoare si stralucire.

Noua colectie Cool Browns de la SYOSS Oil Intense este formata din trei nuante:

(4-50) Saten piatra

(3-10) Saten inchis
(2-10) Saten foarte inchis

CLICK AICI pentru noua colectie Cool Browns de la Syoss Oil Intense!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu