O carte-document: “Medium medical” de Anthony William

Secretele din spatele bolilor cronice si misterioase si cum te poti vindeca in sfarsit

O intelepciune vindecatoare ce depaseste cu zeci de ani cunoasterea epocii noastre

Medium medical nu este o lucrare medicala obisnuita. Nu este o scriere de spiritualitate sau de paranormal. Nici un compendiu medical. Nici o autobiografie.

Este o carte cu totul iesita din comun, a carei informatie inseamna o revolutie atat pentru lumea medicala cat si pentru oamenii obisnuiti. Socheaza la modul pozitiv din mai multe puncte de vedere.

Initial, am fost curioasa sa aflu cine este autorul. Anthony William – un Medium Medical fara pereche – a ajutat zeci de mii de oameni sa se vindece de boli diagnosticate gresit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au stiut cum sa le abordeze. Cum reuseste acest lucru? Ascultand o voce divina care ii vorbeste efectiv la ureche, spunandu-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor si ce trebuie sa faca acestia pentru a-si restabili starea de sanatate optima.

Desi pare putin SF, modul simplu si clar in care explica cum se petrece totul este destul de simplu si convingator. La urma-urmei, trebuie sa admitem ca printre noi, pe aceasta Planeta, exista oameni cu anumite daruri speciale, divine.

Metodele sale dau intotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv in cazul celor care au petrecut foarte multi ani si care au cheltuit foarte multi bani pe toate tipurile de tratamente inainte de a apela la el. Este un terapeut cu multa experienta profesionala si devotat profesiei sale.

Acum, in aceasta carte revolutionara, Anthony William ne prezinta tot ce a invatat de-a lungul celor peste 25 de ani in care i-a ajutat pe oameni sa isi recupereze sanatatea.

Cartea este extrem de bogata in informatii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuala pe pamant si nu vor fi descoperite de stiinta oficiala decenii de acum inainte. Este o carte unica din mai multe puncte de vedere, precum: anatomia bolilor, sfaturi nutritioniste, tehnici de meditatie si spiritualitate, etc. Un adevarat compediu holistic care analizeaza, cu totul inedit, pe capitole si subcapitole distincte: bolile cronice si misterioase, metode de vindecare alternative, necesitatea si gasirea credintei pentru suflet, diete necesare si obligatorii etc.

Citind aceasta carte iesita din comun, vei descoperi:

–  cauzele bolilor si conditiilor pe care comunitatile medicale le inteleg gresit sau nu le inteleg deloc.

– solutii suta la suta naturale pentru zeci de boli, printre care: boala Lyme, fibromialgia, oboseala glandelor suprarenale, sindromul oboselii cronice, dezechilibrele hormonale, tiroidita lui Hashimoto, scleroza multipla, depresia, diferite conditii neurologice, inflamatii cronice, boli autoimune, dezechilibre ale glicemiei, colita, si multe altele.

–  solutii pentru regenerarea sufletului si spiritului dupa ce o boala te-a zdruncinat complet in plan emotional.

Este scrisa intr-un limbaj simplu, pe intelesul omului obisnuit, pe un ton cald, prietenos, afectiv. Se simte din cuvintele scrise cum razbate caldura sufleteasca a terapeutului Anthony William, dorinta sa de a ajuta si mai ales, siguranta metodelor sale de vindecare.

Indiferent daca ti s-a pus un diagnostic pe care nu il intelegi sau daca suferi de simptome pentru care nu exista un diagnostic, daca cineva drag este bolnav sau esti medic / terapeut si doresti sa le oferi pacientilor tai un tratament mai bun, cartea MEDIUM MEDICAL iti ofera raspunsurile pe care le cauti.

Autorul este un bun psiholog si un fin observator al oamenilor sai. Cazurile clinice relatate ne ofera paleta unor largi categorii de pacienti care, aflati in situatii-limita de viata, din cauza bolilor cronice si misterioase cu care se confrunta, sunt abordati cu intelegere, empatie si, mai ales, cu metode reale de vindecare de terapeutul profesionist Anthony William. O sinergie sufleteasca si profesionala deosebita se creeaza intre pacienti si terapeut.

Aceasta carte este un manual perfect pentru toti cei care isi doresc sa afle secretele unei vieti mai lungi, traite intr-o stare de sanatate perfecta.

O carte convingatoare, plina de semnificatii adanci, care te obliga sa o citesti si sa o recitesti de cateva ori pentru a o intelege cu adevarat,  la nivelul profund al abordarii psiho-somatice in care este scrisa.

Pe scurt, o carte-document, cu adevarat exceptionala! CLICK AICI PENTRU A COMANDA CARTEA ONLINE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook

7 comentarii la O carte-document: “Medium medical” de Anthony William

 • ciobanu anca  spune:

  E foarte interesant articolul..mi-ar interesa sa citesc mai mult.

 • Balaci Cristina  spune:

  Cat costa cartea si de unde o pot cumpara?

 • greatfashion  spune:

  Aveti in articol toate detaliile necesare.

 • Antonela Trif  spune:

  Si pe mine m-ar interesa, aceasta carte.

 • Apostu Irina  spune:

  As dori sa cumpar cartea.

 • greatfashion  spune:

  Multumim pentru mesaj! Este foarte simplu. Dati click la finalul articolului pe linkul CLICK AICI PENTRU A COMANDA CARTEA ONLINE sau in cadrul articolului, pe cuvintele MEDIUM MEDICAL.

 • greatfashion  spune:

  Multumim pentru mesaj! Va invitam sa dati click la finalul articolului pe linkul CLICK AICI PENTRU A COMANDA CARTEA ONLINE sau in cadrul articolului, pe cuvintele MEDIUM MEDICAL.

Lasa un comentariu