Pastura, gardianul de aur al sanatatii noastre!

Cum bine se stie, PASTURA, PAINEA ALBINELOR, este pe lista superalimentelor (alimente cu proprietati exceptionale) iar produsele apicole ocupa locurile fruntase in clasamentul international.

In mod natural, pastura se prezinta sub forma de granule sau in varianta de pasta, amestecata cu miere.

Acest mix de polen este cules de albinele lucratoare si fermentat in conditii naturale, dar intr-un mod exceptional, in interiorul stupului – introdus in celula fagurelui si apoi combinat cu miere, nectar, saliva si diverse enzime; in final, celula este sigilata cu ceara si, dupa 3 luni de transformari biochimice si de fermentare naturala, devine, normal, pastura! Nu-i asa ca este uluitor ceea ce pot realiza harnicutele albinute pentru noi?

Sa nu uitam faptul ca pastura contine enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic si toata gama de aminoacizi esentiali.

Admiratia noastra pentru pastura este data si de exceptionalele sale efecte si utilizari terapeutice, in afectiuni precum:

  • Artrita
  • Anemie si oboseala cronica
  • Depresie
  • Probleme vasculare, digestive, pulmonare, reumatice
  • Imunitate scazuta
  • Hepatita cronica, ciroza (reface ficatul)
  • Tulburari ale tubului digestiv
  • Colesterol marit
  • Arteroscleroza

Cum ne mai ajuta pastura, acest gardian de aur al sanatatii noastre? Este aliatul contra fumatului si alcoolului (contine selenium). Este un produs antistress si antiaging excelent! CLICK AICI

Doamnelor si domnisoarelor, nu ezitati! Are actiune rapida si benefica in corp, astfel incat:

  1. Regleaza greutatea corporala.
  2. Protejeaza si regenereaza pielea.
  3. Detoxifiaza cu succes organismul.

Ce presupune cura cu pastura?

Este uimitor de simpla: consumati 3 grame de pastura in fiecare zi. Poate fi tinuta sub limba pana devine moale sau se poate mesteca o perioadă de timp.

Este dulce-amara, cu un gust foarte placut. Poate fi consumată pe timp nelimitat.

Atenție!!! Persoanele alergice la polen si diabeticii nu pot consuma pastura.

Pe scurt, pastura are calitati antibiotice si regenerative remarcabile!

Un ultim pont pentru voi:

Cea mai buna pastura este ambalata in borcane de 500 g, 300  sau de 100 g.

Borcanelul de 100 g este de ajuns pentru o cura de o luna de zile.

500 g echivaleaza cu cel putin 5 luni de sanatate garantata! Cum sa nu ne consideram de-a dreptul norocosi? VEZI AICI INTREAGA OFERTA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


8 Responses to Pastura, gardianul de aur al sanatatii noastre!

  1. Danila Nicoleta spune:

    cu ce putem masura pastura sa ne dam seama ca luam 3 grame,,se poate masura cu o lingurita normala?.si cat ar avea o lingurita?

  2. greatfashion spune:

    Doza uzuala recomandata (copii si adulti) este de 1 lingurita pe zi, adica aproximativ 3 grame pe zi.
    Adultii pot consuma chiar si 1 lingura pe zi.

  3. Marcel spune:

    Mă interesează pt ficat.Cat de buna este pt Hepatita.

  4. greatfashion spune:

    Este ideala pentru refacerea ficatului (in hepatite cronice, ciroze). Va invitam sa cititi cu atentie articolul nostru!

  5. Cristina spune:

    N-am consumat pana acum asa ceva dar imi doresc.

  6. Ivan Nelu spune:

    Folosesc acest produs si ma simt excelent!

  7. maria ene spune:

    N-am consumat pana acum dar imi doresc

  8. ghelbere elena spune:

    Cate beneficii poate avea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline