Pentru vremuri bune la Bontida si o experienta 360°, Laundromatul Persil iti spala hainele la Electric Castel 2017

Mai este o zi pana la deschiderea Electric Castle, unul dintre cele mai asteptate festivaluri din Romania, editia din acest an anuntandu-se cea mai spectaculoasa de pana acum.

Peste 130.000 de oameni sunt asteptati sa traiasca experienta Electric Castle, dintre care mai mult de 10.000 sunt asteptati sa se cazeze chiar acolo, in zona de camping.

Pentru toti acestia, Persil, partener oficial al festivalului, aduce la Bontida primul laundromat deschis la un festival din Romania, un concept creat special pentru a raspunde nevoilor iubitorilor de muzica si de experiente inedite pentru a avea haine permanent curate si parfumate.

Laundromatul va fi deschis in zona de camping in toate cele 5 zile de festival, in intervalul orar 1000– 1600, asigurandu-se ca cei care il vor vizita vor avea haine proaspat spalate si calcate tot timpul.

Pentru ca Persil, lider de piata in categoria detergentilor lichizi, va avea grija de haine, timpul petrecut la Electric Castle poate fi si mai placut si mai creativ. Astfel, sub sloganul ”Vara asta avem #VremuriBune la Bontida”, Persil le va pune la dispozitie celor prezenti la festival o zona de relaxare unde pasionatii de board games pot juca diverse jocuri in echipe mai mari sau mai mici, iar cei carora le plac culorile pot picta si desena pe diverse suporturi. Zona de relaxare va fi amplasata tot in camping, langa laundromatul Persil.

De asemenea, toti cei prezenti la Bontida in perioada 12-16 iulie vor avea ocazia sa experimenteze senzatii la 360° intr-o cabina foto pentru gif-uri 360°, amplasata in pavilionul #weshowcase.

Persil Gel, cel mai bun detergent lichid in indepartarea petelor, a lansat in aceasta vara o noua formula, 360° Complete Clean, oferind rezultate rapide in patru directii: putere mare de indepartare a petelor, prospetime de lunga durata, protejarea culorilor, fiind si delicat cu texturile. CLICK AICI PENTRU GAMA PERSIL GEL!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline