Persil sustine valorile culturale de pretutindeni, la FITS 2017

Peste doar cateva zile, Sibiul devine gazda unuia dintre cele mai importante festivaluri de artele spectacolului din Europa, Festivalul International de Teatru de la Sibiu 2017, pe care Persil il sustine in calitate de partener. Participarea Persil in cadrul FITS vine ca urmare a strategiei brandului de a se implica in sustinerea culturii romanesti, ca parte importanta a vietii consumatorilor moderni, aflati mereu in cautarea celor mai eficiente solutii pentru confortul lor si al familiei.

Astfel, incepand cu 9 iunie, Persil se va alatura iubitorilor de teatru si spectacol, in cadrul celei de-a XXIV-a editii a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, care va reuni anul acesta peste 3200 de artisti si invitati, 503 spectacole si evenimente, prin participarea a 70 de tari.

Publicul va participa la 10 zile de spectacole si va fi martor al unora dintre cele mai creative si emotionante momente, desfasurate sub genericul ”Iubire”, tema editiei din acest an a festivalului.

”Persil, lider de piata in categoria detergentilor lichizi, este mereu in cautare de solutii inovatoare pentru consumatorii sai, astfel incat sa le dea ocazia sa se bucure mai mult de viata, de familie si prieteni. Ne bucuram sa sustinem Festivalul International de Teatru de la Sibiu cultura fiind o parte foarte importanta din viata consumatorilor nostri, un domeniu de excelenta al Romaniei”, spune Laura Ionita, Brand Manager Persil.

Persil Gel, cel mai bun detergent lichid in indepartarea petelor, lanseaza in vara aceasta o noua formula inovatoare, cu un parfum mai intens, Persil 360° Complete Clean. Gama Persil 360° Complete Clean ofera rezultate rapide in patru directii: putere mare de indepartare a petelor, prospetime de lunga durata, protejarea culorilor, fiind si delicat cu texturile.

Va recomandam sa vedeti aici produsele din Gama Persil 360° Complete Clean.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu