Smart detox: de doua ori mai multi antioxidanti cu Tefal Infiny Juice

E timpul sa ne intoarcem la o dieta echilibrata. Sucurile proaspete pot fi primul pas simplu si fresh catre un restart prin detoxifiere.

Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal garanteaza maximum de vitamine si minerale prin tehnologia de presare la rece.

„Fructele, legumele si verdeturile sunt bogate in antioxidanti care mentin in functune sistemul imunitar, ajutand corpul sa nu-si distruga propriile celule. Pentru a pune in valoare aceste beneficii, Tefal a creat Infiny Juice, cu ajutorul caruia fructele si legumele isi pastreaza aroma naturala, culoarea originala si mai ales nutrientii esentiali”, explica Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB România.

Spre deosebire de storcatoarele centrifugale care razuiesc fructul prin sita la o viteza foarte mare, pierzand astfel o parte din nutrienti, noua generatie de storcatoare prin presare Tefal extrage sucul ultra-lent, pastrand calitatile nutritive ale fructelor si legumelor.

Presare la rece

Aceasta tehnologie presupune ca fructele, legumele si verdeturile sunt taiate si impinse usor pe filtru de un ax in spirala, care se roteste incet.  Astfel, reactiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele si vitaminele raman intacte. In plus, tehnologia silentioasa ofera confortul de a pregati un  suc delicios in orice moment al zilei.

Studiile de laborator realizate de specialistii Tefal arata ca prin tehnologia de presare la rece, folosind Infiny Juice ZC255B, se obtin pana la de doua ori mai mult suc, 1/4 mai multa vitamina C si de doua ori mai multi antioxidanti comparativ cu cel mai puternic storcator centrifugal de la Tefal.

Puteti comanda Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal dand CLICK pe acest link.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Inline
Inline