Surprize in magazinele Farmec si Gerovital, cu ocazia sarbatorilor de 1-8 martie

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, sustine valorile si frumusetea autentica prin campanii promotionale dedicate consumatorilor care trec pragul magazinelor Farmec si Gerovital, dar si hypermarketurilor partenere. Pe durata lunii martie, admiratorii brandurilor din portofoliul Farmec vor beneficia de reduceri la produsele lor preferate, iar posesorii cardului de fidelitate care vor achizitiona casete sau borsete cadou, vor fi rasplatiti cu surprize si cadouri oferite de consultantii de frumusete prezenti in magazine.

„Obiectivul promotiilor, ca in fiecare an, este acela de a oferi cate un zambet fiecarei doamne sau domnisoare, prin activitati derulate atat in magazinele de brand, cat si in magazinul online. Astfel, de 1 martie, toate femeile vor fi intampinate in cele 21 locatii Farmec si Gerovital cu martisoare, precum si servicii de consultanta personalizate si testari de produse. In plus, personalul specializat Farmec va derula in perioada 1-8 martie demonstratii de machiaj cu produse din gama Gerovital Beauty, in cadrul unor evenimente organizate in colaborare cu centrele comerciale din marile orase”, a declarat Ioana Borza, Director Marketing Farmec.

Continuand seria de initiative dedicate publicului feminin, Farmec ofera clientelor care achizitioneaza produse din portofoliul companiei, in perioada 1 martie-8 aprilie, bijuterii cu cristale Swarowski, precum si produse cosmetice din gama Aslavital.

In 7 si 8 martie, cadourile perfecte pentru mame, sotii si femeile speciale din viata tuturor, au discounturi de pana la 20% in magazinele de brand Gerovital si Farmec. Promotiile din luna dedicata femeii sunt implementate atat offline, cat si online. Comenzile din magazinul online din martie le aduc clientilor premii garantate, constand in produse cosmetice pentru ingrijirea tuturor tipurilor de ten, dar si bijuterii.

Astfel, pentru clientii magazinului online Farmec, perioada rasfatului suprem se desfasoara de pe 1 martie pana pe 14 aprilie. In functie de sumele comenzilor plasate online, consumatorii vor beneficia de cadouri elegante si surprinzatoare, printre care Apa de argila remineralizanta Aslavital, Crema intens hidratanta Aslavital sau premii zilnice ce constau in bijuterii Swarowski, oferite in cadrul Tombolei Fumusetii.

Pentru ca Farmec admira si apreciaza romancele si feminitatea acestora, in perioada 1-8 martie, in reteaua hipermarketurilor Auchan, toate cumparaturile care vizeaza produse cosmetice in valoare de minimum 15 lei, vor fi insotite de un lac de unghii Farmec cu snur de martisor.

Puteti comanda online minunatele produse Farmec dand click pe acest link.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu