Vino in universul „Harry Potter”! Doua noi carti apar in curand!

Volumele Harry Potter sunt iubite de milioane de copii si adulti, ele apartin genului fantastic si formeaza o serie foarte populara in intreaga lume. Cu talent literar si atractivitate expresiva. Pe scurt, carti pline de misterul cunoasterii vietii.

Cartile autoarei britanice J. K. Rowling trateaza o lume a vrajitorilor, protagonist fiind un tanar vrajitor numit Harry Potter.

Sunt carti tesute pe intrigi fascinante. Cu elemente mitologice, inedite si diverse, cu personaje surprinzatoare si ilustratii atractive. Punctul central al povestii il reprezinta conflictul dintre Harry si intunecatul vrajitor Voldemort, care i-a ucis pe parintii lui Harry in misiunea sa de a cuceri lumea vrajitoriei.

Luna octombrie a acestui an vine cu vesti bune, fiind publicate doua noi carti inspirate din universul “Harry Potter”, pentru a marca a 20-a aniversare a acestei serii literare celebre, potrivit Reuters. Cititorii care vor lectura volumul “Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition” vor putea sa exploreze programa Scolii de Magie Hogwarts, unde a studiat personajul Harry Potter. Ambele volume, editate de British Library, vor include schite si pagini extrase din manuscrisele scriitoarei J.K. Rowling ce nu au mai fost niciodata prezentate in public.

Cele sapte carti din seria „Harry Potter” s-au vandut in aproximativ 450 de milioane de copii pe plan mondial si au fost traduse in nu mai putin de 29 de limbi. ”Harry Potter si Piatra Filozofala” este prima dintre aceste carti. CLICK AICI PENTRU SERIA COMPLETA HARRY POTTER

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu