3 beneficii majore pentru sanatatea si vitalitatea organismului. Afla care este antioxidantul potrivit!

In secolul XXI, stresul a capatat proportii gigantice, afectand cumplit sanatatea si viata oamenilor, in conditiile vietii moderne cotidiene agitate.

Descoperiti antioxidantul care ajuta corpul sa se adapteze si sa isi gaseasca echilibrul! Un real suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului.

Traim timpuri care se desfasoara intr-un ritm alert, bazate cu precadere pe stres. Care, din pacate, cand este predominant, induce in corp o o infuzie masiva de adrenalina si cortizol (denumiti drept “hormoni de stres”), deregland, astfel, circulatia sangvina. Ritmul cardiac creste si metabolismul zaharului din sange se modifica, pentru a pregati corpul cu energia necesara unei reactii de genul „lupta sau fugi”. Rezultatul? Apare inflamatia cronica, care este “baza” necesara pentru bolile autoimune, bolile cardiovasculare, cancer, Alzheimer si alte boli neurodegenerative.

Cum putem lupta contra stresului?

Stresul poate fi imblanzit prin metode utilizate in mod traditional in medicina ayurvedica. Specialistii indieni au creat un produs, ANTIOXIDANT STAR, obtinut din plante indiene cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti care sustin sanatatea si vitalitatea organismului: extract din samburi de struguri (Vitis vinifera), pulbere din fructe de jujuba (Ziziphus jujuba) si de rodiu (Punica granatum).  

In mod normal, vitaminele, mineralele si enzimele specifice care formeaza antioxidantii au rol in prevenirea si reducerea efectelor nedorite produse de radicalii liberi: aparitia unor boli grave, prin distrugerea stucturilor celulare; imbatranirea celulara, ceea ce echivaleaza cu imbatranirea prematura a organismului.

Iar ANTIOXIDANT STAR este un supliment alimentar 100% natural ayurvedic, din plante medicinale indiene!

Care sunt beneficiile majore ale noului supliment alimentar, ANTIOXIDANT STAR™, de la Ayurmed?

  1. Este extrem de benefic in mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si, in special, al celui venos.

Pentru ca ingredientele naturale continute de ANTIOXIDANT STAR™ formeaza un complex de fitonutrienti cu rol important pentru sustinerea organismului in conditii de stres si reglarea nivelului de energie.

  1. De asemenea, sustine digestia si procesul de detoxifiere.

Recent, lumea cercetarii medicale a descoperit ca sistemul digestiv este un “al doilea creier” al omului. Prin urmare, procesul digestiv este extrem de important, ca si cel de detoxifiere, pentru a avea sanatate si echilibru in viata noastra.

  1. Neutralizeaza radicalii liberi si mentine nivelul normal al antioxidantilor.

Cum radicalii liberi fac ravagii adeseori in organism, studiile moderne de medicina au dovedit ca neutralizarea acestora revitalizeaza organismul pe toate planurile.

Pe scurt, ANTIOXIDANT STAR™ contribuie pe deplin la sanatatea noastra si este un real suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului uman. Nu ezitati sa il comandati chiar de azi! CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu