3 carti fascinante, care sa te inspire pentru o vacanta de neuitat

Carti scrise de femei din noua generatie literara. Cu talent, originalitate si pasiune. 3 scriitoare ale caror romane au devenit rapid bestseller-uri. 3 carti care “musca” din viata si te impresioneaza profund. Povesti complicate si captivante despre iubire, prietenie, iertare, alegeri, sacrificii, nemurire, scrise la granita dintre fictiune si reality-show, cu actiune, intriga si personaje cu trasaturi surprinzatoare.

Pe scurt, iti propunem 3 carti fascinante, care sa te inspire pentru o vacanta de neuitat.

“Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1: Contesa Aneke’’ de  Cristina Nemerovschi

Licentiata in filosofie, Cristina Nemerovschi a debutat in 2010 si a fost supranumita de critici “rebela culturii romane de azi” si considerata principala reprezentanta a unui nou mod de a face literatura.

Contesa Aneke reprezinta volumul 1 al trilogiei Ultima vrajitoare din Transilvania, care se bucura de un mare succes la public, fiind un mistery romance in tonuri intunecate despre incest, superstitii, tradari, secrete, legende transmise peste veacuri.

Te invitam sa descoperi cele doua lumi distincte care se intrepatrund: lumea adolescentilor de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje si pierce-uri, si lumea contesei disparute, cu intrigi de curte si povesti uitate.

O carte absolut uluitoare! O GASESTI AICI.

“Inima mea si alte gauri negre” de Jasmine Warga

Cu onestitate si empatie, emotie si atentie vie, aceasta carte vorbeste despre viata, despre moarte, emotie si umor, depresie si sinucidere in randul adolescentilor. O carte frumoasa, vie, calda si cu personaje sensibile si semnificative. Este debutul literar al americancei Jasmine Warga, publicat la Balzer + Bray/HarperCollins in 2015. Acest volum a fost tradus in peste douazeci de limbi diferite, iar drepturile pentru ecranizare au fost obtinute de Paramount.

„Warga, aflata la debutul ei literar, trateaza fara ezitare un subiect delicat cu sensibilitate si sinceritate, fara a banaliza gandurile si emotiile personajelor ei, totul culminand cu o fermecatoare poveste de dragoste.“
— The Horn Book —

O carte pe care o vei citi cu sufletul la gura! CLICK AICI

 “alter. ego.” de Ana Manescu

Ti-e dor de o carte cu totul aparte? Care sa te razvrateasca, sa te emotioneze si sa te faca sa te simti unica, sa vrei sa schimbi lumea? OK, fii atenta la aceasta carte scrisa de Ana Manescu, scriitoare, traducatoare si jurnalist cultural.

“Numele meu este Sonnja. Sunt vicioasa, singura, razvratita şi mizerabila.

Noi vom schimba lumea. Suntem cei care vibreaza. Starnim valuri, uragane şi cutremure, dar merita. Sau cel puţin asta am crezut toţi la inceput.”

Printre carti, tripuri, flashback-uri, eşecuri, iluzii, idealuri, tigari, vin, iarba, un fort din cuburi de zahar impregnate cu acid, metamorfoze, felinare care danseaza, Muzica goala, fluturi, uragane, sex, dragoste, prietenie si arta, mesajul este simplu: pastreaza-ţi esenta si iubeste. In ordinea asta.

O carte cu adevarat palpitanta! CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu