3 carti-ghid despre relatia de cuplu, cu solutii practice si de actualitate

De ce insala barbatii? Barbatii prefera femei slabite sau solide? Care sunt tacticile si strategiile pe care barbatii le folosesc pentru a obtine ce doresc? Cine sunt Intuitiv-Senzitivii?

Va propunem 3 carti care ne ofera o perspectiva din interior, extrem de interesanta, asupra relatiilor amoroase, explorand totodata o multime de aspecte fascinante ale vietii de cuplu.

Cu solutii directe si valoroase la o serie de intrebari-cheie din partea specialistilor de renume mondial.

“POARTA-TE CA O Doamna, GANDESTE CA UN BARBAT” de Steve Harvey

Ce cred cu adevarat barbatii despre dragoste, relatii, intimitate si angajament.

Aceasta carte depaseste intrutotul asteptarile publicului feminin. Acest ghid le ajuta pe  femei sa inteleaga ce este in mintea unui barbat atunci cand le abordeaza si care sunt semnele prin care ele isi pot da seama de inetentiile acestuia. Stilul franc, prietenos si usor umoristic al discursului acestei lucrari reuseste sa captiveze in mod remarcabil fiecare cititoare, indiferent de varsta, gusturi si pretentii.

Acest gen de incursiune romanciera in universul masculin necesita, de regula, cunoastere si intuitie feminina. De data aceasta, insa, cartea este scrisa de un barbat, de celebrul comedian Steve Harvey, care a decis sa darame o serie de mituri si clisee legate de mentalitatea barbatilor si de raportul acestora cu sexul opus.

Volumul are valoarea de a raspunde catorva situatii majore in relatia de cuplu, precum: Daca sunteti intr-o relatie stabila si doriti sa primiti inelul, aceasta carte este pentru dumneavoastra. Daca sunteti casatorita si vreti sa recastigati controlul si sa va consolidati legatura sau daca v-ati saturat sa fiti tratata ca o jucarie, puteti folosi aceasta carte ca pe un instrument – sa luati fiecare dintre principiile, regulile si ponturile din acest ghid practic si sa le utilizati pentru a anticipa planul de joc al unui barbat si pentru a riposta cu o ofensiva si o defensiva de neoprit.

Cartea este un manual de descifrare a tacticilor si strategiilor pe care barbatii le folosesc pentru a obtine ce doresc, ajutand totodata femeile sa cunoasca mai bine tipologiile masculine, de ce ele trebuie sa isi expuna conditiile in fata unui barbat si cum sa isi stabileasca propriile reguli despre ce gen de barbat cauta ele insesi. Rubrica savuroasa de intrebari si raspunsuri ofera solutii directe si valoroase la o serie de intrebari-cheie venite din partea doamnelor, precum: De ce insala barbatii? Barbatii prefera femei slabite sau solide? Ce cred barbatii despre curtarea unor femei care sunt cu mult mai tinere decat ei? Ce cred barbatii despre femeile lor atunci cand se ingrasa sau arata diferit fata de cum aratau la inceputul relatiei lor? CLICK AICI PENTRU CARTE

“Reperul normalitatii” de Chrisanna Northrup, Prof. dr. Pepper Schwarz, Prof. dr. James Witte

Este o carte care ofera cititorilor o perspectiva din interior, extrem de interesanta, asupra relatiilor amoroase, explorand totodata o multime de aspecte fascinante ale vietii de cuplu, de la adoptarea atitudinii jucause si poznase in dormitor, pana la cauzele cu adevarat reale de deteriorare a relatiei si rolul jucat de prieteni, familie si copii.

In plus, sunt sugerate solutii practice de iesire din cercul vicios al frustrarilor si dezamagirilor pentru imbunatatirea vietii romantice. Reperul normalitatii poate reprezenta un instrument de educatie in privinta relatiilor sexuale si de cuplu.

Cum va ajuta aceasta carte? Veti descoperi ce se intampla cu pasiunea pe masura ce imbatranim, ce asteptari avem atunci cand vine vorba despre sex, factorii care declanseaza conflictele in casnicie, dar si detalii picante, precum surprinzatoarea popularitate a anumitor pozitii sexuale, numarul mediu de saruturi in cadrul cuplurilor fericite si nefericite sau modalitatile insufletite in care indivizii de varste, sex si nationalitati diferite isi descriu „seara romantica de vis”.

De asemenea, acest volum contine o multime de solutii reale pentru a putea avea o viata de cuplu fericita si ofera raspunsuri complexe la o serie de teme majore precum: Ce este normalitatea?; Romantismul; Afectiunea; Jucariile; Comunicarea, Umorul si Ciondanelile; Munca si relatia; Prieteni si familie; Increderea. In carte este abordat si subiectul infidelitatii, cel al tentatiei sexuale sau al pornografiei.

De asemenea, despre critica, autoritate, injurii si alte manifestari nepotrivite in relatia de cuplu, aflati intre copertile acestei carti cu totul speciale! VEZI AICI CARTEA

“Hiperintuitivii” de Heidi Sawyer

Cartea scrisa de Heidi Sawyer va va oferi instrumentele vindecatoare necesare Persoanei Intuitiv-Senzitive: o voce pentru lumea dumneavoastra neauzita. Reprezinta ghidul dumneavoastra ca Persoana Intuitiv-Senzitiva: o extraordinara introspectie a sufletului. Va va oferi profunzimea pe care o cautati, raspunsurile care v-au scapat pana acum. Va va ajuta sa va vindecati si va va oferi calea pentru a va apropia de cei asemeni dumneavoastra.

Experienta unei complicate interventii chirurgicale prin care a trecut, a invatat-o pe autoare ca intuitia este o credinta profunda, o incredere de neclintit in lumea interioara. In acea zi care putea fi ultima din viata sa, Heidi a invatat sa aprecieze faptul ca starea de exacerbare a ingrijorarii sau a multumirii, pe care o ofera natura intuitiva, nu trebuie sa ramana asa: dar poate fi pusa in perspectiva. Cu antrenament interior continuu, spune ea, intuitiv-senzitivitatea poate fi o binecuvantare.

Natura de tip Intuitiv-Senzitiv este o trasatura ascunsa, una pe care Intuitiv-Senzitivii o tin neexprimata in lumea lor exterioara. Ei trebuie sa gestioneze propriile informatii senzoriale traite in timpul confruntarii si totodata sa proceseze emotiile celeilalte persoane.

Daca acea emotie este furie, ea va fi simtita acut in zona stomacului, depasind cu mult senzatia de „fluturasi”. Daca este o insulta, atunci ei se simt extrem de vinovati ca o aduc in discutie si ca supara cealalta persoana.

Pentru Intuitiv-Senzitivi, confruntarea presupune sa-ti aduni toate puterile, sa te pregatesti pentru violentul atac energetic. Pe scurt, o carte deosebit de valoroasa si la pas cu vremurile actuale! CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu