3 criterii esentiale in alegerea celor mai eficiente statii de calcat cu boiler

Dinamica vietii plaseaza femeia moderna intre familie, job si treburile casnice. Calcatul rufelor este, adeseori, o truda anevoioasa si neplacuta. Ce inseamna, cu adevarat, un aparat de calcat de calitate superioara? Un aparat electrocasnic care trebuie sa dureze in timp şi sa ingrijeasca pana si cel mai delicat tip de tesatura!

Asadar, ai nevoie de o statie de calcat cu boiler care sa te scoata din impas atunci cand ai un volum mare de rufe, reducand la jumatate timpul petrecut netezind cutele.

Va propunem 3 criterii esentiale in alegerea celor mai eficiente statii de calcat cu boiler, raspunzandu-va la intrebarile-cheie necesare.

Care sunt avantajele unei statii de calcat cu boiler?

Statiile de calcat cu boiler elibereaza pana la de 3 ori mai mult abur comparativ cu un fier de calcat tradiţional. Aceasta calitate se traduce prin:

  • Timp economisit
  • Rezultate profesionale, chiar si in cazul tesaturilor dificile

Totodata, capacitatea rezervorului de apa de pana la 1,8 l (comparativ cu 250 ml – capacitatea rezervorului unui fier de calcat obisnuit), confera o autonomie ridicata, iar bolierul de inalta presiune asigura un abur continuu pentru a indeparta rapid si eficient pana si cele mai incapatanate cute.

Cum functioneaza o statie de calcat cu boiler de inalta presiune?

Apa este stocata intr-un rezervor cu o capacitate mare, separat de fier, şi este transmisa cu ajutorul unei pompe catre boilerul de inalta presiune. Inspirat din tehnologiile profesionale, boilerul este elementul care genereaza aburul puternic si il transmite catre fier printr-un cablu special.

De ce statiile de calcat cu boiler sunt cele mai eficiente?

Statiile de calcat cu boiler de inalta presiune fac parte combina pefect temperatura si cantitatea de abur eliberata, in functie de tipul de tesatura (delicata, normala si jeans), prin simpla apasare a unui buton astfel incat utilizatorul sa se bucure de cele mai rapide si eficiente sesiuni de calcat. CLICK AICI pentru a gasi cele mai eficiente statii de calcat cu boiler Tefal!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu