
In agitatia lumii informationale in care traim, televizorul si tableta au invadat viata micutilor nostri, mergand pana la dependenta. In detrimentul cartii. Insa, copiii sunt in centrul acestui proces cultural-educativ si, totodata, cheia la toate intrebarile si raspunsurile care apar. Iar editorii au reusit, pana in prezent, sa completeze/concureze, cu succes, scoala, respectiv informatia distribuita prin procesul de invatamant.
Alaturi de numeroase carti extraordinare, ei au creat audiobookuri minunate cu povesti romanesti pentru copii!
Aceste 4 produse educationale unice detin multiple roluri benefice in dezvoltarea emotionala a copiilor. Iar copiii se vor indragosti iremediabil de aceste 4 audiobookuri minunate! Ele cuprind povesti romanesti celebre sau mai noi, originale, care fac parte din lista de lecturi recomandate copiilor, o sursa inepuizabila de educatie permanenta.
“Regatul piticilor: Coroana de argint”
Coroana de argint va prezinta o noua lume mitica, eroi, aventura, talc si umor, caractere de care copiii se vor atasa usor. In plus, veti redescoperi, prin intermediul acestei carti audio, universul fantastic al povestilor, vraja, emotia si suspansul pe care doar povestile vi-l pot transmite.
Autorul Bogdan Pascal povesteste ca in Regatul Piticilor, pitici care sunt marii fauritori din adancurile pesterilor si ies o data pe an la lumina sa faca negot in lumea oamenilor, este mare zarva. Camera Comorilor a fost jefuita. Paznicul Camerei, maretul Rege al Serpilor cu care Regele Piticilor avea o intelegere straveche si o prietenie lunga, nu e de gasit nicaieri.
Dupa o serie de aventuri fantastice, vraja se sparge, iar toti locuitorii captivi ai taramului sunt eliberati. Regele Piticilor il numeste urmasul sau pe piticul nostru, iar la incoronarea acestuia, Printul Serpilor, sarpele cel mic, ii ofera piticului o coroana de argint batuta cu perle – perlele fiind lacrimile sarpelui cand plangea de dorul parintelui sau, prizonier sub lacomia fratelui cel mare.
Autor: Bogdan Pascal; Lectura audio: actorul Nae Alexandru; Durata: 1h 36 min. CLICK AICI
“Povesti cu iepuri si alte animale din jungla”
Lasati-va purtati spre universul magic al copilariei, un taram al povestilor cu talc, in care prietenii nostri urecheati ne invata cate si mai cate.
Minunatele basme si pilde vor face deliciul celor mici, care le vor asculta cu sufletul la gura, insotindu-i pe iepurasi si pe celelalte animale ale junglei in peripetiile lor, printr-o lume plina de fantezie.
O carte de comunicare psiho-sociala, care propune o abordare inedita a universului emotional, cu scop terapeutic si relational, cu reale lectii de viata.
Cuprins: De ce au iepurasii coada scurta?; De cine se teme elefantul?; Iepurele care nu a vrut sa fie rege; Iepurele cel destept; Iepurele, hipopotamul si elefantul; Iepurele si Marele Duh al Padurilor; Mos Craciun si Urechila Iepurila.
Autor: Sanda Socoliuc; Lectura audio: actorul Razvan Popa; Durata: 1h 12 min. CLICK AICI
“Basme” de Petre Ispirescu
Operele lui Petre Ispirescu sunt de nelipsit oricarui copil. In aceste noi interpretari, „Aleodor imparat”, „Greuceanu” sau „Praslea cel voinic” sunt eroii de basm care va poarta prin aventuri fantastice, legendare, de neuitat. La fiecare drum spre gradinita sau scoala, in orice calatorie lunga, copilul dumneavoastra nu se va mai plictisi!
Povesti indragite de milioane de copii, inedite si diverse, cu personaje surprinzatoare si dialoguri atractive. Basme cu intrigi interesante, de obicei la granita dintre real si imaginar, epoci diferite. Cu personaje care apartin si altor lumi. In cautarea aventurii si care vor sa descopere noi orizonturi spirituale. Cu suspans, actiune imediata si inedita, neprevazuta.
Cuprins: Greuceanu – Lectura: Nae Alexandru; Praslea cel voinic si merele de aur – Lectura: Roxana Savastru; Insir-te margaritari – Lectura: Cosmin Sofron; Sarea-n bucate – Lectura: Dana Tapalaga; Povestea Broastelor – Lectura: Nae Alexandru; Balaurul cu sapte capete – Lectura: Roxana Savastru; Ciobanasul cel istet sau turloaiele blendei – Lectura: Cosmin Sofron; Ileana Samziana – Lectura: Roxana Savastru; Gainareasa – Lectura: Gabriela Bobes; Fata saracului cea isteata – Lectura: Dana Tapalaga; Voinicul cel cu cartea in mana nascut – Lectura: Roxana Savastru; Tinerete fara batranete si viata fare de moarte – Lectura: Roxana Savastru; Pasarea maiastra – Lectura: Cosmin Sofron; Aleodor imparat – Lectura: Roxana Savastru; Broasca testoasa cea fermecata – Lectura: Roxana Savastru; Cele trei rodii aurite – Lectura: Cosmin Sofron; Cele douasprezece fete de imparat si palatul cel fermecat – Lectura: Cosmin Sofron.
Autor: Petre Ispirescu; Durata: 6h 35 min. CLICK AICI
“Povesti” de Ion Creanga
Ion Creanga este recunoscut datorita povestilor, povestirilor si basmelor pe care le-a scris, iar acest audiobook reprezinta instrumentul necesar oricarui copil pentru a cunoaste extraordinara imaginatie a povestitorului din Humulesti.
Oferiti-i un cadou de poveste copilului dumneavoastra!
Copiii de ieri si de azi au uimitoarea capacitate de a-si inchipui povesti fabuloase si de a construi personaje fantastice. Si, in continuare, iubesc povestile.
Ne referim cu precadere la acele povesti care au patruns in sufletele a milioane de copii din Romania, zeci de generatii la rand. Modelandu-le visele, creionandu-le ideile, hranindu-le inimile. Ce readuc, in universul copilariei, prietenia si credinta curata in valorile adevarului, binelui si dreptatii, ca valori esentiale.
Cuprins: Harap-Alb – Lectura: Cosmin Sofron; Soacra cu trei nurori – Lectura: Dana Tapalaga; Ivan Turbinca – Lectura: Roxana Savastru; Fata babei si fata mosneagului – Lectura: Gabriela Bobes; Povestea lui Stan Patitul – Lectura: Cosmin Sofron; Punguta cu doi bani – Lectura: Gabriela Bobes; Povestea porcului – Lectura: Dana Tapalaga; Ursul pacalit de vulpe – Lectura: Gabriela Bobes; Capra cu trei iezi – Lectura: Dana Tapalaga; Prostia omeneasca – Lectura: Nae Alexandru; Fat-Frumos, fiul iepei – Lectura: Gabriela Bobes; Danila Prepeleac – Lectura: Cosmin Sofron.
Autor: Ion Creanga; Durata: 6h 38 min. CLICK AICI
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.
Lasa un comentariu