6 ponturi pentru un make-up perfect la prima intalnire

Schimbarea anotimpurilor si variatiile extreme de temperatura care vin odata cu sezonul rece pot fi foarte stresante pentru pielea ta, iar reglarea rutinei de ingrijire este esentiala pentru a proteja intr-un mod corespunzator pielea.

Sanatatea pielii este importanta nu doar pentru a avea un aspect frumos, ingrijit, dar si pentru ca aceasta indeplineste sarcini esentiale ale corpului, precum protejarea organismului de numeroasele virusuri si bacterii la care o persoana este expusa zilnic.

Astfel, avem nevoie de sfaturi utile si produse inovatoare si eficiente pentru a preveni efectele nedorite pe care iarna le are asupra tenului.

Se spune ca prima impresie conteaza. Iar femeile stiu cel mai bine acest lucru si nu intamplator ele acorda maxima atentie infatisarii lor: vestimentatia, coafura, accesoriile si, mai ales, make-up-ul trebuie sa fie perfecte!

Corpul uman vorbeste in medie cu 0,2 pana la 2 secunde inainte de a se comunica verbal. Ce ar trebui sa facem pentru a crea o impresie excelenta persoanei care ne vede pentru prima data

Luna februarie, cunoscuta drept “luna iubirii”, reprezinta, in chip fericit, timpul in care cuplurile isi celebreaza dragostea, indragostitii sunt pe primul plan, iar cei singuri au mai multe sanse sa-si gaseasca sufletul pereche. Asadar, chipul femeii trebuie sa radieze de frumusete!

Iata cateva sfaturi pentru un make-up de exceptie la prima intalnire.

1. Un ten ingrijit este un ten frumos.

2. Gene care atrag toate privirile.

3. Nuantele de rosu trezesc pasiunea.

4. Ochii conturati sunt oglinda sufletului.

5. Sprancene frumos definite – frumusete garantata.

6.  Pleoapele fin colorate deschid visele.

Cum prima intalnire este, de obicei, cea mai dificila, e necesar ca doamnele si domnisoarele sa faca apel la un make-up de exceptie. Prin chipul nostru, comunicam date despre identitatea noastra. Mai mult decat prin cuvinte rostite.

Dam informatii despre identitatea personala si sociala si despre starea noastra emotionala, despre relatia noastra cu celalalti (cat de comunicativi si sociabili suntem in societate).

Asadar, un aspect impecabil, cuvintele inteligente si emotiile pozitive reprezinta reteta de succes pentru intalnirile reusite din luna februarie.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu