Ai o casa primitoare? Fii atenta ce cuverturi de pat iti alegi! REDUCERI ULUITOARE

Casa noastra este o oglinda fidela a modului nostru de a trai, a sentimentelor si aspiratiilor noastre. De multe ori, suntem preocupati mai mult de aspectul exterior, in detrimentul celui interior.

Or, decoratiunile interioare sunt cele care ne pun in valoare, vorbesc cel mai mult despre noi: cine suntem cu adevarat, ce dorim sa fim in “tesatura” societatii.

Abia ce mi-am cumparat o cuvertura de pat online si deja planuiesc sa imi mai cumpar alte doua. De la bun inceput, criteriile mele de selectie, in multimea de magazine online (desi, cu adevarat de incredere sunt doar cateva!), au fost clare: materialul din care este confectionata si modelul (designul). De regula, sunt foarte pretentioasa, pentru ca nu consider ca doar ce e frumos, dragut, arata bine, e ok, etc, chiar merita sa il cumpar.

cuvertura-din-bumbac-home-de-bleu

Cand aleg o cuvertura de pat, deja stiu ce vreau: sa fie un liant intre frumusete si sanatate in casa mea. Cu alte cuvinte, in primul rand, sa fie din bumbac sau din finet satinat. Adica, SANATATE! Aceste materiale sunt potrivite indiferent de anotimp, se spala si se calca usor, fara probleme. Apoi, designul modern, lejer, vioi, placut, in culori puternice sau calde, modele florale sau geometrice, care sa personifice agreabil ambientul si sa-mi evidentieze gustul estetic. Adica, FRUMUSETE!

set-cuvertura-de-pat-doua-fete-de-perna-modavoce-bumbac

Avand in minte aceste cerinte ale mele, de doritoare de echilibru intre stil si culoare, fiind o fire practica, am inceput cautarile pe net. De la un anume magazin online (cu reduceri de pana la 38% la cuverturi de pat) am comandat un set de toata frumusetea, care contine o cuvertura si o fata de perna, pe masura pretentiilor mele. Prima comanda a venit repede, fara probleme. Este remarcabil cum a schimbat in bine intregul decor al unei camere! Nu o mai recunosc: parca toate razele soarelui au venit aici! VEZI AICI

cuvertura-double-alyia-victoria-bumbac

Urmatoarele doua cuverturi comandate azi le voi asezona cu celelalte incaperi ale casei. Sunt foarte multumita, mi-am ales modele total diferite, in functie de constructia casei si de locul de destinatie al lor. In fond, aceste cuverturi de pat sunt cartea noastra de vizita atunci cand avem musafiri, nu-i asa? Acestia sunt primii care vor sti daca esti fericit, delasator, activ, optimist, etc, sau nu.

cuvertura-single-aldis-bumbac

Casa mea este primitoare si cocheta, as zice. Dar, abia acum vad ca aceste cuverturi de pat ii dau cu adevarat eleganta, indiferent de zona aleasa. Inca o data m-am convins ca aceste produse, de altminteri foarte necesare, dau viata caminului, fac parte din gandurile noastre, sunt sufletul casei, ne reprezinta! GASESTI AICI INTREAGA COLECTIE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0