B.U.: Intr-o lume plina de “la fel” alege sa fii altfel, alege sa fii tu!

B.U. se relanseaza cu o noua imagine si un parfum potrivit pentru fiecare personalitate

Intr-o lume in care toti isi doresc din ce in ce mai mult sa fie la fel, ai curajul sa fii altfel, ai curajul sa fii tu! Acesta este mesajul pe care relansarea B.U. il transmite, incurajand fiecare femeie sa isi descopere propria identitate si sa isi traseze propriile reguli pe care vrea sa le urmeze.

Descopera-te pe tine, nu iti fie teama sa fii tu, asa cum simti, asa cum esti fericita si implinita, este indemnul pe care B.U. vrea sa il insufle fiecarei femei, dar si tinerei generatii, care incearca sa isi descopere calea. Alege nu doar sa te conformezi tiparelor, ci creeaza propriul tau univers!

Univers pe care B.U. il completeaza perfect cu o aroma inedita, potrivita pentru fiecare stare de spirit si personalitate.

Cel mai bun story e cel care iti dezvaluie adevarata personalitate

In era tiparelor si a social media, sa te conformezi trendurilor pare cea mai sigura metoda de acceptare, insa B.U. iti propune o alta abordare, trendurile le creezi chiar tu! Iar cea mai frumoasa poveste este povestea in care nu esti altfel decat fix asa cum vrei tu sa fii, in care impartasesti cu ceilalti lumea in culorile tale. Stilul, dorintele si preferintele tale sunt cele mai importante si nu trebuie sa fie influentate de parerea celor din jur.

Relansarea B.U. a fost conceputa ca un manifest, ce isi doreste sa reafirme statutul cool al autenticitatii si sa ofere femeilor increderea de care au nevoie pentru a-si dezvalui propria personalitate.

Pentru ca este ok sa fii diferita, sa ai pasiuni, gusturi si hobby-uri diferite, sa iesi din multime, pur si simplu sa fii tu!

Un nou design modern, accesoriul care te inspira

Aromele preferate B.U. isi schimba designul si se transforma intr-un accesoriu menit sa te inspire de fiecare data, in functie de starea ta de spirit.

Gamele B.U. HeartBeat, Hidden Paradise, Trendy si Wild vor fi disponibile intr-un nou format modern, practic, care iti ofera acelasi parfum inconfundabil cu care te-ai obisnuit, parfumul care iti completeaza personalitatea si iti incanta simturile.

Create ca accesorii statement, noile ambalaje B.U. au un design elegant si sofisticat, transformandu-se intr-un gadget modern pe care il iei cu tine oriunde si care iti ofera doza de inspiratie de care ai nevoie.

Un gadget care iti dezvaluie de fiecare data o alta latura creativa si se asorteaza cu cine vrei tu sa fii!

Fairy’s Secret, aroma libertatii pe care o simti cand esti TU

O data cu noua imagine, B.U. iti ofera si o gama noua, o oda olfactiva adusa senzatiei de libertate pe care o simti de fiecare data cand alegi sa fii tu.

Cu note de baza de para, nuca de cocos si mar, aroma Fairy’s Secret se imbina perfect cu aromele subtile de praline si vanilie, care te invaluie intr-un parfum discret dulceag, cu o usoara aura orientala.

Noua gama Fairy’s Secret simbolizeaza nonconformismul si rebeliunea impotriva tiparelor impuse, inspira curaj, fiind un parfum special creat pentru femeia rebela, libera si lipsita de prejudecati.

Descopera noua imagine B.U. si alege de fiecare data sa fii tu! CLICK AICI pentru gamele B.U.!


Lasa un comentariu