Back to school! 6 beneficii pe care le aveti cu Tableta copilului inteligent

Aparitia Internetului a determinat o schimbare radicala a modului de asimilare a cunostintelor de catre copiii nostri. Brusc, informatiile primite din partea adultilor si lumea inconjuratoare insasi au devenit un nou univers, in cadrul caruia comunicarea vizuala si cea digitala se intrepatrund si schimba intrutotul perceptia copiilor despre viata.

Educatia capata, astfel, noi dimensiuni si traiectorii formative, avand la baza inovatiile tehnologice. De aceea, azi, va propunem Tableta copilului inteligent.

In secolul XXI, instrumentele de lucru sunt foarte importante in procesul educational, elevii avand nevoie de materialele scolare cele mai potrivite, atat din punct de vedere informational cat si practic, de conexiune directa la viitorul lor.

Dorim sa obtina premii si note mari la concursurile scolare? Nu e nici o magie, este simplu. Alaturi de manualele tiparite, care deja incep sa devina istorie, foarte atractive pentru copii sunt tabletele digitale. Si foarte utile, spun specialistii in management educational. Copiii trebuie ajutati, oferindu-le instrumental de invatare care sa le faca placere si sa le asigure suportul de studiu necesar. Construita intr-o forma accesibila, placuta si diversificata, informatia educativa digitala devine, astfel, un punct de atractie, magica, pentru elevi, scolari sau liceeni. Pentru ca acesti copii foarte inteligenti rezoneaza foarte bine cu noua modalitate de predare a cunostintelor!

Iata care sunt cele 6 beneficii pe care le aveti cu Tableta copilului inteligent:

  1. Lectiile sunt digitale, atractive, interactive si distractive (texte, filmulete, jocuri educative), ceea ce conduce la o mai mare atentie si interes din partea elevului.
  2. Informatiile se asimileaza si se memoreaza mai usor si mai repede decat in cazul clasicelor manuale tiparite.
  3. Abilitati digitale dezvoltate, utile in viitoarea cariera.
  4. Originalitate si creativitate in rezolvarea temelor, datorate informatiei bogate si diversificate, care duce la formarea unei culture generale adecvate.
  5. Evitati meditatiile private sau reduceti numarul lor cu usurinta. Costurile se micsoreaza si eficienta studiului creste semnificativ.
  6. Inseamna durabilitate, eficienta si modernitate. Fie ca este la gimnaziu sau la liceu, elevul se va bucura timp indelungat de tableta. Parintii economisesc astfel timp pretios, energie si bani (preturile au devenit accesibile!). Metoda de educatie digitala, preferata de copii, este in pas cu timpurile pe care le traim.

Prin urmare, Tableta copilului inteligent, impresionanta din toate punctele de vedere, gratie multitudinii de functii de care dispune ii ajuta pe elevi in atingerea unor performante ridicate la invatatura, printr-o utilizare facila, rapida si complexa! O gasiti AICI.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu