“Barbati care nu pot iubi” de Steven Carter si Julia Sokol

Aceasta carte nu este un roman de dragoste sau un thriller psihologic. Este o lucrare foarte bine documentata, scrisa de doi cercetatori si psihologi cu experienta in problematica relatiilor de cuplu. O carte care trateaza, cu luciditate, obiectivitate si maxima atentie ce se petrece in mintea unui barbat in perspectiva unei relatii de cuplu. Astfel incat, femeile sa aiba instrumentele necesare care sa le permita sa preia controlul asupra propriilor vieti si asupra propriilor relatii.

Da, dragostea si fericirea sunt posibile, daca exista intelegerea, cunoasterea gandirii masculine din perspectiva psihologica. Cartea este structurata in 12 capitole complexe si analizeaza atat problematica barbatului, care se teme sa isi ia angajamente, cat si subiectul delicat al femeii inteligente in relatia sa cu un astfel de barbat.

Asadar, te afli de cativa ani intr-o relatie pe care o consideri stabila, iar partenerul tau nu ia nicio decizie in ceea ce priveste viitorul vostru impreuna? In pofida eforturilor tale de a anima viata de cuplu, el are o atitudine care bate mai degraba in retragere? Wow, este foarte posibil sa ai de-a face cu un barbat care nu numai ca se teme sa isi ia un angajament, dar sufera si de o adevarata fobie fata de ideea de implicare.

Cine sunt autorii?

Steven Carter si Julia Sokol sunt autorii mai multor bestseller-uri traduse in mai multe limbi de circulatie internationala. Au aparut in emisiuni de televiziune ca “Oprah”, ‘’The Today Show”, “Good morning, America!” si alte talk-show-uri nationale. Steven Carter locuieste in Los Angeles, California, iar Julia Sokol in Rhode Island.

Cum te ajuta cartea?

Lucrarea este rezultatul muncii cercetatorilor, desprinsa din mii de ore de terapie, in urma dialogurilor purtate cu pacientii lor – cele mai dispuse sa vorbeasca despre relatiile lor au fost femeile –, astfel incat, problemele referitoare la implicare si angajament sunt dezvaluite, analizate si rezolvate pas cu pas. De ce nu poate iubi un barbat? Cand el nu poate sa iubeasca?

Cartea este scrisa intr-un limbaj deosebit de simplu si de familiar si intr-un mod deosebit de delicat privitor la eul interior masculin. Este exclusa orice tendinta misogina sau de rea atentie. Dimpotriva, lucrarea devine un ghid deosebit de benefic pentru femei, pe care le invata cum sa identifice fobia fata de angajamente, cum sa se protejeze si cum sa treaca peste descurajare, ce trebuie sa faca si ce nu, dar si cum sa isi consolideze stima de sine, astfel incat sa nu isi iroseasca viata langa cineva caruia ideea de a trai impreuna fericiti pana la adanci batraneti ii declanseaza o stare de teroare autentica.
Astfel, cauzele psiho-emotionale care stau la baza problemelor in cuplu si care nu se vad cu ochiul liber, se simt cel mai adesea in mod dureros pe plan afectiv pentru femei cu precadere, sunt demontate cu delicatete si seriozitate in aceasta carte, astfel incat doamnele se vor regasi cu siguranta in zecile de povesti de viata, care le vor ajuta sa-si gaseasca drumul spre fericirea meritata. Analiza cartii are si un substrat psihogenealogic bine definit, foarte eficace si care ajuta in incursiunile psihologice masculine.

Cititoarele beneficiaza si de o serie de sfaturi valoroase, astfel incat sa detina arta de a-di pastra mereu o doza de independenta, de a nu uita cine sunt si cat valoreaza si de a fi preocupate la modul sanatos si de propriile lor nevoi! CLICK AICI PENTRU A-TI COMANDA CARTEA ONLINE

Pentru alte carti minunate similare, din domeniul relatiilor de cuplu si al familiei, VEZI AICI INTREAGA OFERTA.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu