Topul beneficiilor pe care ti le ofera cosmeticele bio

S-a demonstrat stiintific faptul ca produsele cosmetice din comert sunt foarte nocive pentru tenul si organismul nostru.

Deoarece sunt obtinute din elementi chimici precum: agentii de fixare, conservanti de sinteza (parabeni), coloranti artificiali, acrilati, parfumuri pe baza de alcool etc.

Alternativa? Exista, din fericire, o gama vasta de cosmetice bio, de la care avem numeroase beneficii daca le utilizam. Acestea sunt:

 • nu contin coloranti artificiali, parabeni sau alte elemente chimice, precum in cazul cosmeticelor obisnuite.
 • ingredientele utilizate sunt 100% naturale.
 • sunt indicate oricarui tip de ten.
 • nu exista nici un pericol de alergie si/sau iritatii, fiind recomandate chiar si persoanelor cu un ten foarte sensibil.
 • desi costa putin mai mult decat produsele obisnuite, tinand cont de beneficiile cosmeticelor bio, raportul calitate-pret este pe deplin justificat.
 • durabilitatea acestora este mult mai mare decat in cazul celor traditionale.

SFATUL NOSTRU: Pentru un stil de viata sanatos, utilizati cosmeticele bio!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

2 comentarii la Topul beneficiilor pe care ti le ofera cosmeticele bio

 • Gheorghiu Paul  spune:

  Conform unui studiu, recent, despre piata de cosmetice organice, 59 de procente din persoanele interviewate afirma, ca, vor sa foloseasca produse cosmetice organice. Conform aceluiasi studiu, 60% dintre respondenti utilizeaza cosmetice pe baza de ulei de masline, fie, ele organice sau nu.
  Femeile reprezintă principalul cumpărător de produse bio, fiind mai atrase de “farmecul” alimentelor eco – spre exemplu -, decat bărbaţii, şi aceasta, nu numai, pentru că, în general, sunt cele, care fac piaţa. Cred, că, sunt mai preocupate de sănătatea noastra, a copiilor şi a familiei, produsele bio-organice reprezentând cea mai nouă tendinţă în ceea ce priveşte modul de a trăi sănătos.
  Aceste produse, fie, că sunt alimente bio, produse cosmetice bio, de îngrijire bio, de curăţenie bio sau suplimente nutritive, sunt compuse, strict, din plante, din ingrediente organice, fără a fi modificate genetic sau fără să li se fi adăugat alte produse chimice.

 • Bibo Attila  spune:

  Produse naturale foarte bune

Lasa un comentariu