Care sunt cele mai indragite carti-enciclopedie pentru copii

Pentru copii mari si mici, in ultimii ani au aparut pe piata editoriala anumite carti cartonate, enciclopedice, educationale. Apartinand uneia dintre cele mai renumite institutii educationale romanesti in materie de carti si materiale didactice, jocuri si activitati educative.

Lucrari inedite si diverse, cu personaje surprinzatoare si ilustratii atractive. Texte interesante, de obicei la granita dintre real si imaginar, epoci diferite.

Cu personaje care apartin si altor lumi. In cautarea aventurii si care vor sa descopere noi orizonturi. Cu suspans, actiune imediata si inedita, neprevazuta. Cu un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, jucandu-se si invatand cu placere. Carti care sunt absolut obligatorii in procesul cunoasterii, intregind acest sistem educativ al cartii ce trebuie sa fie nu doar viabil ci si responsabil.

Recorduri, curiozitati si aventuri incredibile detine numeroase beneficii in procesul educativ, usor si simplu de aplicat de catre parinti si incantatoare pentru cei mici. Explorarea lumii inconjuratoare nu a fost niciodata mai placuta! Copile drag, visezi la aventuri de neegalat? Aceasta carte iti prezinta sute! Cultura, animale, oameni, inventii, sport, natura… care este cel mai batran copac din lume sau ce animal sare cel mai departe. Cat de bine cunosti lumea in care traiesti? Aceasta carte, de 80 de pagini si cartonata, il ajuta pe copil sa interactioneze cu lumea din jurul lui. Astfel, copilul are ocazia sa exploreze numeroase tari si sa-si dezvolte imaginatia. In plus, recorduri ciudate ii vor incanta pe curiosii de toate varstele! CLICK AICI

Enciclopedia animalelor (96 de pagini) ii permite copilului sa cunoasca sa creeze si sa exploreze o lume pe care o poate stapani, sa-si depaseasca temerile! Copiii au ocazia sa exploreze micile curiozitati a peste 45 de categorii de animale din toate mediile principale. Prichindeii vor fi curiosi, isi vor dezvolta competente si isi vor stimula imaginatia.

Ei descopera de la cele mai intalnite animale precum caii, pestii de mare si vrabiile la cele de peste mari si tari precum saurienii, barierele de corali si pasarile flamingo. Vor sti cum traiesc acestea, ce mananca, daca sunt sociabile si multe altele. Dragi copii, invatati despre animalele voastre preferate si intalniti altele noi care sunt speciale in felul lor! VEZI AICI CARTEA

Recordurile animalelor ii creeaza copilului posibilitatea sa cerceteze cateva dintre evenimentele istorice cele mai importante ale planetei noastre. Care animal sare cel mai sus? Si care doarme cel mai mult? Care animal mananca mai mult? Si care are creierul cel mai mare? Care animal are cei mai mari dinti? Dar cel mai lung gat? Care animal alearga cel mai repede? Dar care inainteaza cel mai incet? Care animal este cel mai mare pradator? Si care este cel mai amenintat?

Copile drag, vei gasi toate raspunsurile la intrebari in aceasta frumoasa carte ilustrata si cartonata (80 de pagini). Intr-un context pedagogic placut, aceasta carte este o veritabila sursa de informatii atractive si utile. Beneficii certe: permite copilului posibilitatea de captare de noi cunostinte, necesare ulterior in viata adulta. CLICK AICI

Pe scurt, aceste carti-encclopedie ofera informatie si educatie, invatate in joaca, astfel incat copiii sa-si dezvolte noi competente, care le vor da incredere in fata provocarilor din viata!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu