
Carti ilustrate, primele lecturi, micii exploratori. Varsta copiilor mai mari de 7 ani. Cand cei mici au nevoie de basme si povesti ilustrate, de ghiduri de bune maniere, enciclopedice, educationale, dar si de lucrari cu intrigi interesante, de obicei la granita dintre real si imaginar, epoci diferite. Pe scurt, carti educative si relaxante, cartonate si color, reale seturi complete de resurse educationale. Care sa raspunda atat nevoii de cunoastere a celor mici cat si dorintei de educatie eficienta si inteligenta din partea parintilor. Iata cateva exemple frumoase si utile pentru voi, dragi parinti!
“Te rog, multumesc, te iubesc!” de Ioana Chicet-Macoveiciuc
Ema si Eric invata bunele maniere!
O carte in care simpaticii frati Ema si Eric exploreaza bunele maniere, notiunile elementare fiind invatate in joaca, pe nesimtite, in cele 12 capitole savuroase.
Cum sa le predam copiilor lectii de bune maniere (cum ar fi sa salute, sa spuna multumesc, sa nu ne intrerupa)?
Cartea are o abordare jucausa si inedita: cu un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, invatand cu placere bunele maniere.
Astfel, doi copii exact ca ai nostri descopera cat de frumoasa este viata cand esti politicos si respecti regulile!
Ema si Eric nu judeca, nu dau lectii, ei doar cresc, se iubesc si descopera lumea intr-o suita de intamplari si dialoguri care-i vor distra si pe cei mici, si pe cei mari, si vor face ceva magie la capitolul ”Bune manivele”.
Pe scurt, o carte utila si de neratat, dragi parinti! CLICK AICI PENTRU CARTE
“Laika, marea calatorie in spatiu” de Patrick Baudry si Stan Aghassian
Copiii sunt in centrul procesului cultural-educativ si, totodata, cheia la toate intrebarile si raspunsurile care apar.
Micii exploratori au nevoie de comunicare psiho-sociala, de o abordare corecta a universului lor emotional, cu scop terapeutic si relational, de reale lectii de viata.
De exemplu, sa cunoasca adevarul despre Laika, prima fiinta trimisa in spatiu, sau cum a devenit o catelusa de pe strada un cosmonaut in 1957. Impreuna cu Iuri Gagarin, Laika este astazi considerata un pionier al aventurii spatiale.
Pilot de vanatoare, apoi pilot de teste, Patrick Baudry este primul astronaut francez care a zburat alaturi de americani la bordul navetei americane Discovery in 1985. In prezent, este sponsorul multor asociatii care vin in ajutorul copiilor, precum Enfants Cancer Sante.
Conferentiar pentru lumea afacerii si consultant, el este, de asemenea, si ambasador UNESCO pentru bunavointa. VEZI AICI CARTEA
“Cartea cea mica si rea” de Magnus Myst
Cartea pe care nazdravanii o asteptau demult. Cu personaje care apartin si altor lumi. In cautarea aventurii si care vor sa descopere noi orizonturi spirituale. Cu suspans, acţiune imediata si inedita, neprevazuta. O lucrare plina de misterul cunoasterii vietii!
O carte cu totul inedita, atat prin jocul literar cat si prin grafica si culori. O carte-joc. La granita dintre poveste, basm, enciclopedie, science-fiction, thriller. Totul, insa, sub forma educativa! O mare si dificila provocare pentru toti, editor si parinti deopotriva!
Hei, tu! Da, tu! Repede! Deschide-ma si incepe sa ma citesti! Te rog! Am nevoie de tine ca sa pot deveni o carte cu adevarat rea. Pe post de cobai, intelegi? Dar sa nu zici ca nu ai fost avertizat, eu nu sunt pentru iepuri fricosi si pentru cei care fac pe ei de frica. Ghicitorile si povestile mele sunt extrem de infricosatoare. Si, daca nu esti atent, vei ramane pentru totdeauna prins in capcana intre paginile mele. Dar tu imi pari un cititor grozav! Ai curaj sa ma citesti, asa-i? (Fragment din carte)
O carte cu intrigi interesante si personaje suprinzatoare. Distractiva, interactiva si infricosatoare, pe care copiii curajosi o vor indragi din prima clipa! CLICK AICI
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.
Lasa un comentariu