Ce se va intampla cu Fatima, fetita artistei Ioana Maria Lupascu. Ce a decis Daniela Nane

Odata cu disparitia recenta a renumitei si talentatei pianiste Ioana Maria Lupascu, lumea culturala este indoliata si mult mai saraca sufleteste si artistic.

Actrita Daniela Nane, prietena apropiata a pianistei, intr-un mesaj scris pe o retea de socializare, a semnalat ca “Bunul Dumnezeu a randuit ca Ioana sa fie inmormantata la Bellu ortodox, in perimetrul artistilor, asa cum merita”.

Prieteni, asociatii culturale, oameni de cultura si jurnalisti au mentionat in media si pe retelele de socializare cu mare tristete despartirea de aceasta extraordinara si tanara artista, Ioana Maria Lupascu, facand apel, totodata, la ajutor pentru fiica acesteia, in varsta de doar 13 ani.

Cu totii s-au ingrijorat de ce se va intampla cu Fatima, fetita artistei.

Actrita Daniela Nane, care este si tutorele legal al fetitei, a revenit cu noi precizari pe facebook cu privire la soarta copilei pianistei Ioana Maria Lupascu:

“Prieteni, fetita Ioanei Maria Lupascu va ramane cu mine. Nu e singura pe lume, cum s-a spus, are niste verisoare si nepoate de gradul 4-5, cu care va tine legatura, a aparut si un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am vazut postari cu contul meu de ONG catre oameni care ar vrea sa ajute. Evident ca banii sunt bineveniti intotdeauna, dar trebuie sa stiti ca situatia nu e disperata si avem incredere ca Bunul Dumnezeu va randui. Trebuie sa ne adaptam la noua viata, sa rezolvam cu actele in instanta, sa gasim un apartament in care sa locuim impreuna, intr-o zona mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritatile. Ne adunam un pic si le asezam pe toate. Va multumim din suflet pentru sustinere!” semnaleaza Daniela Nane.

Gestul extraordinar al actritei a fost imediat laudat, apreciat si incurajat de comunitatea sa de fani, fiind considerat unul de mare noblete si demn de urmat.

 

Foto 1: © Daniela Nane Facebook

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *