Ce trebuie sa stii despre feminitate, echilibrarea energiei feminine, autovindecare si libertatea interioara

Totul e vibratie! Totul e vindecare!

Iar feminitatea vine la pachet intotdeauna cu a trai in armonie cu propriile aspiratii si valori, a intretine relatii de calitate, a avea grija de propria sanatate, aspecte esentiale pentru o viata mai implinita si a porni in propria calatorie de vindecare interioara.

Ce trebuie sa stii despre feminitate, echilibrarea energiei feminine, autovindecare si libertatea interioara?

Cum poate fi realizata vindecarea si echilibrarea energiei feminine, in conditiile in care fiecare femeie detine o mostenire familiala, culturala si un cod psihogenetic care se poate afla la originea unei suferinte fizice si emotionale? Cum poti obtine vindecarea interioara, eliberandu-te de traumele din trecut?

Intrebari fundamentale adresate vietii si eului nostru interior.

“50 de ani? Nu-mi pasa!”

de Régine Labrosse

Am o viata implinita, senina si increzatoare

In apropierea varstei de 50 de ani, apar, uneori in mod brutal, o multime de probleme si de intrebari. Teama de viitor, neincrederea, indoielile asupra propriei puteri de seductie, asupra propriului rol in familie si la locul de munca, lipsa de energie si dorinta de a initia proiecte noi, resemnarea, frustrarea… Sunt simptomele tipice ale crizei de la mijlocul vietii!

Si totusi… se spune ca la 50 de ani, femeile si barbatii, se intalnesc din nou cu destinul. Este o varsta a maturitatii, a darurilor interioare, a a frumusetii sufletesti, a competentei profesionale si a curajului asumat. O varsta-cheie cand suntem mai pregatiti ca niciodata sa iubim. “Prea tarziu sa o iau de la inceput si prea devreme sa ne capitulam!

Perspectiva propusa de autoarea cartii, Regine Labrosse, este uluitoare. Aceasta perioada de tranzitie este, dimpotriva, o ocazie extraordinara de a-si face un bilant al vietii, descoperind – in sfarsit – ceea ce trebuie schimbat. Regine Labrosse a trait ea insasi din plin aceasta criza.

In cartea de fata, autoarea ne invita foarte multe idei si lucruri practice pentru o transformare benefica si totala a corpului nostru fizic, emotional si mental. De care, cu precadere femeile la aceasta varsta, au nevoie urgenta.

Astfel, gasim sfaturi si solutii la aspecte precum: cum sa ne ascultam corpul emotional; cum sa ne iubim trecutul; despre puterea recunostintei; credinte la care sa renuntam; intelegerea corecta a menopauzei; sportul si alimentatia corecta nutritie si suplimente alimentare; valoarea somnului de calitate; regulile mintii (tacere, meditatie, respiratie, autosugestie); cuvintele care ucid; cum sa stralucim (stima de sine, valorile reale, legea atractiei).

Nu lipsesc nici umorul, nici citatele, glumele, statisticile sau topurile bizare! O carte deosebit de placuta si utila! CLICK AICI PENTRU CARTE

“Echilibrarea energiei feminine prin eliberarea de trecut”

de Bernard Chaumeil

39 de cai tamaduitoare

O carte cu totul speciala, care poate fi utilizata cu succes ca un instrument util de transformare si eliberare a corpului de suferintele si traumele din trecut. O carte-prietena, care se adreseaza sufletului si corpului femeii in toate si cele mai delicate aspecte ale sale.

Pentru ca autorul, Bernard Chaumeil (terapeut, profesor, autor, speaker, consilier psihologic de peste 30 de ani) face conexiuni uimitoare intre trecutul familial si traume, avand o viziune globala asupra individului (corp, emotie si minte), intr-o tripla abordare: individuala, familiala si colectiva.

Am putea crede ca femeile nu au fost niciodata atat de libere ca astazi. Si totusi… Fiecare dintre ele este rodul unei istorii familiale, culturale si mosteneste un cod psihogenetic deja bine inradacinat. Aceasta memorie se poate afla la originea unei suferinte fizice si emotionale care ii impiedica implinirea personala. Mostenirea, uneori delicata, din care femeia se construieste inca din frageda copilarie este numita de Bernard Chaumeil „corpul de suferinta al femeii”.

Prin abordarea sa unica, el ajuta fiecare femeie sa devina constienta de traumele sale emotionale in plan personal, familial sau colectiv. Astdel, autorul propune caile de vindecare la:

–  traumele arhetipale (identitatea feminina, loialitatile familiale si culturale, teama de sexualitatea feminina, fetita, victimizarea),

– traumele societale (adulterul, pierderea copilului, avortul spontan si provocat, copilul cu un handicap, violul, abuzul, prostitutia, abandonul, divortat, atotputernicia parintilor, relatia homosexuala, datoria, sacrificiul),

– traumele trupesti (uterul, bolile identitatii feminine, infectia urinara, migrena, contraceptia, cezariana, nasterea, mama amanta, histerectomia, menstruatia, menopauza).

Aceasta carte este o invitatie la (re)descoperirea identitatii tale feminine. Descrierea celor 39 de traume, toate insotite de exemple si de cai de intelegere a lor, iti permite sa-ti constientizezi drumul in viata pentru a-ti ingadui, in sfarsit, sa fii libera si fericita! CLICK AICI PENTRU CARTE

“Totul e vindecare!” de Vex King

Depasirea emotiilor, dobandirea echilibrului si a libertatii interioare

Cu siguranta ca stii ca stii cat de important este sa fii la un nivel inalt de vibratie. Iar vindecarea ta interioara este unul dintre cele mai mari acte ale iubirii de sine, astfel, iti ridici vibratia si atragi in viata ta cele mai fericite experiente de viata. Pentru ca vindecarea interioara inseamna renuntarea la conditionarile trecutului, crearea unui sistem nou de credinte si planificarea viitorului cu increderea ca suntem puternici si curajosi.

Vex King, autorul  acestei carti si a lucrarii “Totul e vibratie!” (bestseller Sunday Times), un creator de continut social media si un extraordinar antrenor al mintii, a experimentat in viata  sa tot felul de provocari si suferinte pe multiple planuri. Si totusi, in ciuda tuturor acestor greutati, Vex si-a transformat cu succes intreaga viata si conduce acum, intr-un mod revolutionar, generatia urmatoare de cautatori spirituali.

In aceasta carte exemplara, el ne ofera sfaturi si solutii practice, cu studii de caz, despre cum poti obtine vindecarea interioara, eliberandu-te de traumele din trecut, dezvoltandu-ti rezilienta si cultivand empatia. Gasesti astfel raspunsuri la intrebari precum: Cine vorbeste in cazul tau – intuitia sau trauma? Cum poti avea grija de sinele tau? Care sunt simptomele corpului tau fizic?.

Lucrand cu sine, Vex King a dezvoltat diverse tehnici de vindecare interioara care sa-l ajute sa se elibereze de un trecut tulburator si de suferintele provocate de diverse traume emotionale. De atunci, el a ajutat mii de oameni sa porneasca in propria calatorie de vindecare, ghidandu-i pe acest drum cu mult calm si responsabilitate.

Astfel, autorul iti arata cum poti deveni propriul tau vindecator, propunand o experienta de depasire a emotiilor, de regasire a echilibrului si de transformare interioara, lucrand prin straturile sinelui, folosind principii yoghine si practici unice.

Aceste tehnici sunt simple si au puterea de a produce rezultate exceptionale. Ele te invata:
– Cum sa lucrezi cu energia propriului corp;
– Cum sa-ti ridici vibratia interioara;
– Cum sa creezi relatii pozitive;
– Cum sa-ti explorezi istoricul personal si sa-ti rescrii convingerile limitative;
– Cum sa-ti descoperi adevaratul sine si sa reaprinzi focul interior.

O personalitate in lumea dezvoltarii personale, Vex King impartaseste in cartea de fata cunostinte spirituale profunde intr-o maniera accesibila, prezentand povestiri din propria sa viata, citate inspirationale extraordinare si solutii practice. CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu