Cel mai titrat CURS ONLINE de SPANIOLA – NIVEL A0-A1 si A2-B1

La acest curs, sustinut de Profesor Cecilia Stan Tomescu, vei invita sa folosesti gramatica si vocabularul limbii spaniole din viata de zi cu zi, prin logica si practica, in doar 2 luni de curs intensiv.

Cecilia Stan Tomescu este profesoara de spaniola si de limba, cultura si civilizatie romaneasca. Absolventa a Facultatii de Filologie Hispanica, Universitatea de Vest din Timisoara (2004).

La 19 ani a venit in Spania cu o bursa Erasmus si a urmat anul al II-lea de facultate in Tarragona.

Dupa facultate, in 2009 a revenit, de acesta data in Insulele Canare, unde locuieste si in prezent. La inceput, timp de 10 ani a lucrat in Marketing & PR, continuand sa se perfectioneze prin diferite examene si cursuri de specialitate si pe domeniul ei de studiu initial.

In anul 2019, dupa 10 ani in care a asimilat limba spaniola printre nativi, a inceput sa colaboreze cu diferite institutii din Spania si sa predea cu succes atat romana ca limba straina, cat si spaniola, copiilor si adultilor. Toate acestea o califica in prezent ca fiind una dintre cele mai bune si recunoscute profesoare de limba spaniola din Insulele Canare.

Ambele nivele de curs, sustinute de Profesor Cecilia Stan Tomescu, se adreseaza unui nivel bazic: celor care incep de la 0, respectiv celor care au avansat putin, dar nu destul, spre nivelul intermediar sau au ramas cu goluri pe care au nevoie sa le umple.

Astfel, cursul este realizat pe o structura clara si testata, aplicand metoda Gramaticii Cognitive, bazata pe logica si intuitie si adaptata nivelului tau actual:

  1. Nivel A0-A1: Daca esti chiar la inceput cu limba spaniola. Incepem de la 0, cu vocabularul si gramatica de care ai nevoie pentru a putea comunica. La acest nivel nu stii spaniola deloc si nu poti purta conversatii in aceasta limba, chiar daca mai intelegi (mai mult din context) unele lucruri pe care le auzi. Vom calatori de la 0 la nivelul A1.

Dupa curs, vei avea un vocabular mai bogat, vei intelege mult mai mult ce se vorbeste in jurul tau si vei putea purta conversatii de baza, in orice imprejurare, depasindu-ti prima si cea mai importanta bariera lingvistica.

  1. Nivel A2-B1: Daca stii ceva spaniola, dar nu stii bine. Ne concentram pe gramatica si pe conjugarile verbelor la cele mai importante moduri si timpuri. La acest nivel poti purta deja conversatii bazice, detii un vocabular minim, vorbesti la timpul prezent, dar nu ti-e clar cum sa te exprimi la alte timpuri (trecut si viitor). Vom calatori de la nivelul A2 la B1.

Dupa curs, vei avea un vocabular mai bogat, mai variat, vei intelege aproape tot ce auzi in spaniola, vei putea purta conversatii fluide la un nivel intermediar si scrie corect, avand siguranta ca ai cunostintele si capacitatile necesare pentru a te simti stapan pe orice situatie.

“Eu, personal, recurg la cursurile online pentru a putea oferi o raza din soarele cunoasterii, un val din marea informatiilor si praf magic din steaua motivatiei, care ma cuprinde cand vine vorba de limba spaniola…”

Profesor Cecilia Stan Tomescu

Metoda ei de predare s-a dovedit a fi foarte eficienta, datorita abordarii elevilor intr-un stil prietenos si a ritmului dinamic de invatare, rezultatele aparand neintarziat.

Curs 1: Nivel A0-A1

Da-ti drumul la limba spaniola cu vocabularul de baza din viata de zi cu zi

Curs 2: Nivel A2-B1

Comunica eficient in limba spaniola cu gramatica folosita in viata de zi cu zi

Cursurile online nu numai ca ne faciliteaza drumul spre rezultate, daca trec de filtrul calitatii, dar ne satisfac si nevoia fireasca de a fi in contact permanent cu alti oameni, cu care ne unesc interese comune de invatare. Ce poate fi mai minunat?! Vino si tu la cel mai titrat CURS ONLINE de SPANIOLA – NIVEL A0-A1 si A2-B1!

Pentru detalii privind structura cursului, cost si alte informatii utile, dati CLICK AICI.

 

Foto 2: © Cecilia Stan Tomescu

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu