Cele mai amuzante nume date copiilor

Poate ca multi dintre voi sunteti obisnuiti sa auziti in jurul vostru nume romanesti bizare, dar cu siguranta nu le-ati auzit pe cele mai amuzante!

Recent, s-a realizat “Topul celor mai amuzante nume din Romania”, prezentate de site-ul dailycotcodac, iar din acest top, mentionam, pe scurt, cateva dintre nume precum: Alexandru – Dick (numele de familie fiind Pasarica), Tolea Ciumac, Elvis Gagiu sau Salomeea Guinea, Strut Modest, Randunel Pisica (nume foarte folosit), Supplexa Memoranda, Intuneric Steluta Luminita, Rudolf Pufulete, Amorel Vatamanescu, Sava Superman, Mucea Zinel, etc.

Si daca nu este de ajuns trebuie sa stiti ca suntem intr-o concurenta acerba si cu cei din America. Un site, Baby Center, lanseaza in fiecare an raportul special in care da o lista a celor mai amuzante nume date copiilor.

Cele mai amuzante nume fiind: Blip (impuls scurt), Fairy (Zana) sau Kiwi, pentru fete.

Pentru baieti s-au inregistrat nume ca Cheese (cascaval), Egypt, Jag (colt ascutit), Panda sau Rocket (racheta).

De asemenea, raportul pune la dispozitie o baza de date cu numele copiilor in fiecare an.

O revista Americana a gasit alte nume amuzante, demne de aceasta galerie a ciudateniilor: Butt (fund), Phone (telefon), Superman, Mushroom (ciuperca) sau Elbow (cot).

Intrebarea este urmatoarea: Oare ce vor spune copii acestor parinti cand vor creste mari si vor constientiza ce semnificatie are numele lor?

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu