Cele mai indragite jocuri de cultura generala pentru copii (2-6 ani) pe plan mondial

Jocurile copilariei noastre nu le vom uita niciodata. Vremurile, insa, s-au schimbat. Efectul acestora asupra copiilor nostri nu mai este acelasi. Copiii sunt din ce in ce mai pretentiosi. Jocul, dincolo de text si imagine, trebuie sa-i surprinda si sa-i incante din toate punctele de vedere: vizual, sinestezic si textual. In prezent, piata editoriala romaneasca este interesanta, complexa, dinamica si intr-o continua evolutie. De aceea, pentru voi, dragi parinti, va prezentam cateva dintre cele mai indragite jocuri de cultura generala pentru copii (2-6 ani) pe plan mondial.

Asadar, pe piata editoriala romaneasca, am descoperit recent doua colectii de jocuri de cultura generala pentru copii mici si mari. Jocuri create si gandite cu sensibilitate, daruire, delicatete sufleteasca, curaj, atentie, creativitate, imaginatie, originalitate si mult, mult talent literar. Sunt jocuri traduse si realizate in limba romana, care ii provoaca pe cei mici spre noi lumi ale imaginatiei si viselor lor.

Invat cu Robin” este o colectie de jocuri creative si imaginative (pentru copii cu varsta minima 4 ani), de provenienta germana (Berlin), care raspunde atat nevoii de cunoastere a celor mici cat si dorintei de educatie eficienta si inteligenta din partea parintilor. Modelele propuse sunt de tip “Puzzle lant”, formate din zeci de piese.

Astfel, notiunile elementare sunt invatate in joaca, pe nesimtite, prin litere si imagini (Alfabetul – Invat cu Robin, CLICK AICI), respectiv prin numere si imagini (Numerele – Invat cu Robin, CLICK AICI). Astfel, cei mici sunt provocati sa descopere ordinea literelor din alfabet, sa recunoasca literele si sa le asocieze imaginilor corespunzatoare.

De asemenea, ei invata sa descopere ordinea numerelor, sa recunoasca numerele si sa le asocieze imaginilor corespunzatoare.

“Micul imbatabil/Sunt imbatabil” este o alta colectie de jocuri de cultura generala, realizate in Franta (Paris), cu un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar care depaseste orice imaginatie si raspund celor mai pretentioase cerinte ale parintilor.

Astfel, Sunt imbatabil – 2-3 ani – Editie Inghetata cuprinde 220 de intrebari si raspunsuri ilustrate despre animale, anotimpuri, activitati, simturi si emotii, care il ajuta pe cel mic sa fie imbatabil, pregatit pentru Grupa Mica de la gradinita. IL GASESTI AICI

Micul imbatabil – Intrebari si raspunsuri – 5-6 ani este un joc educational, in forma unor Carti Evantai, care dezvolta inteligenta micutilor cu varste cuprinse intre 5-6 ani. Contine 150 de intrebari si raspunsuri in imagini, pentru a facilita absorbtia rapida a informatiei. Pentru ca are formatul unui joc, copiii nu realizeaza ca invata. VEZI AICI

Ghiozdanelul meu – Micul imbatabil – 5-6 ani, extrem de creativ in cuvinte si imagini, intareste legatura parinte-copil, faciliteaza invatarea si comunicarea, elimina momentele de plictiseala si dezvolta inteligenta emotionala a micutilor.

Copiii cred ca totul este o joaca si se distreaza invatand! CLICK AICI

Aceste jocuri de cultura generala pentru copii (2-6 ani), renumite pe plan mondial, pot fi jucate acasa, impreuna cu familia, la gradinita, impreuna cu prietenii si impreuna cu fratii mai mari.

Aceste produse educative uimitoare ofera micilor jucatori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, jucandu-se si invatand cu placere.

Jocuri care vorbesc si despre noi, despre copiii nostri sau despre copiii din noi.

Jocuri la care nu putem renunta, in contact direct cu dezvoltarea informationala a lumii in care traim.

Jocuri educative si relaxante, un set complet de resurse educationale!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu