CHEILE GENELOR de Richard Rudd

Decodeaza scopul superior ascuns in ADN-ul tau!

O carte complexa si fascinanta, care ne invita la o calatorie uimitoare in viata noastra, pentru (re)descoperirea frumosului din destinul nostru. Un manual fundamental pentru intelegerea drumului nostru in viata: cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam. “Cunoasterea” este elementul-cheie al lucrarii, care transcede spatiul si timpul.

“Fiecare fiinta umana este un mister. Suntem un cod secret. Noi suntem literalmente alcatuiti din coduri. Si intregul cod ascunde un mesaj. Nu este o metafora. Este literal. Fiecare dintre noi contine un mesaj secret – o esenta. Cheile Genelor incearca sa deblocheze codul si sa-ti elibereze mesajul, esenta ta speciala, in lume.”

O carte unica, gratie faptului ca se afla la intersectia mai multor discipline: religie, filozofie, (para)psihologie, istorie. Scrisa intr-un limbaj special si extrem de seducator, lucrarea contine elemente revelatorii legate de vechiul I Ching, dar si demersuri stiintifice, cu corelatii profunde intre ezoterism si ultimele descoperiri ale fizicii cuantice si ale noii genetici.

Richard Rudd, autorul acestui sistem, ne dezvaluie in cele 64 de hexagrame profilul hologenetic individual, dar si tendintele de evolutie ale civilizatiei umane.

In secolul XXI, simtim cu totii ca suntem pe pragul unei uriase schimbari la nivel planetar. Fiecare simte chemarea sa actioneze, dar nu stie cum, ce harta sa utilizeze, ce cale sa urmeze.  Care este misiunea ta? Care este misiunea vietii tale? Cunoasterea dezvaluita de CHEILE GENELOR este in deplina armonie cu maniera in care astazi, in noile energii, omenirea incearca sa-si decripteze destinul.

Citind aceasta carte fabuloasa, vei reusi, pe rand, sa descoperi, sa intelegi si sa integrezi, in atentie si contemplare aspecte ale realitatii vietii de zi cu zi cu impact profund si esential in calitatea vietii tale, precum: relatiile, rezistenta si mecanismele de aparare, emotiile, alegerile inconstiente (negarea, dependenta, izolarea).

De asemenea, prin decodificarea hartii profilului personal, vei putea sa intelegi si sa intuiesti ce sugereaza aceasta despre scopul sufletului si sensul vietii tale.
“In cea de-a 25-a Umbra, gasim fundamentul mitului ranii sacre – sursa intregii suferinte umane, o anomalie transgenetica, efectiv infasurata in jurul spiralei ADN-ului uman. A 25-a umbra este marea turbina a cautarii umane. Oriunde ai merge, porti aceasta contractare cu tine. Daca te acordezi la corpul tau, o vei simti adanc in interior, iar raspunsul, sau reactia ta la disconfortul pe care il provoaca defineste imaginea vietii tale. Daca dai inapoi in fata durerii, vei trai o viata de negare si confuzie – o viata traita pe jumatate, pierdut in palidele taramuri ale mediocritatii. Cu cat mai dificil iti este sa suprimi durerea dinauntru, cu atat mai strans ea te inghite. Daca, totusi, ai curajul de a cinsti si asculta rana dinauntru, totul se va schimba in viata ta. Vei descoperi ca, daca exista vreun lucru incolacit in jurul tau, care te contracta, acel lucru trebuie sa aiba un scop, iar scopul sau este de a se descolaci. Astfel, infruntandu-ti durerea cu ajutorul Darului Acceptarii, rana incepe sa se desfaca si un alt destin, mai inalt, ti se deschide in fata.” – Cheia 25

Esti pregatit(a) sa descoperi si sa intelegi propriul profil hologenetic, misterele propriei existente si tiparele inconstiente care te tin in suferinta si tipare emotionale vechi? Alege azi CHEILE GENELOR si fii creatorul constient al propriului destin!

“Cheile Genelor ne ofera o viziune a unei lumi cu totul diferite de cea pe care o vedem astazi. Ele ne arata o lume in care fiintele umane sunt ghidate de principii nobile precum iubirea, iertarea si libertatea. O astfel de lume nu este un vis, ci reprezinta etapa urmatoare a evolutiei noastre naturale si depinde de deblocarea, de catre fiecare dintre noi, a scopului superior ascuns in ADN-ul nostru.”

Prin citirea si aplicarea intelepciunii din aceasta carte, vei putea descoperi adevaratul scop mai inalt al vietii tale:

HARTA – Aceasta carte, prin cele 64 de chei ale genelor, reprezinta un cod universal pentru explorarea felului in care constiinta se transforma.

BUSOLA – Profilul Hologenetic contine o serie de secvente personalizate pentru fiecare om in parte. El dezvaluie scopul mai inalt al vietii si al relatiilor tale si te invita intr-o calatorie profunda si personala prin CHEILE GENELOR.

CALATORIA TA – Calea de Aur este un program care te ghideaza pas cu pas in aplicarea Cheilor Genelor in viata ta. Folosirea tehnicii contemplarii te va conduce la stari puternice de constiinta extinsa si iluminare.

In directa concordanta cu chimia corpului si cu activitatea glandelor cu secretie interna, Cheile Genelor reprezinta barometrul fidel al starii noastre interioare, dar si a sanatatii organismului.

Aceasta cunoastere poate fi abordata direct si pragmatic, conducandu-ne in timp scurt la rezultate palpabile, precum:
– Integrarea aspectelor individuale ale existentei intr-o viziune holistica;
– Conştientizarea responsabilitatii individuale in procesul ascensiunii omenirii;
– Reprogramarea ADN-ului potrivit integrării unui nou nivel de constiinta planetara;
– Regenerarea vitalitatii si sanatatii la toate nivelurile (fizic, mental si emotional);

Pe scurt, CHEILE GENELOR de Richard Rudd sunt o cale de evolutie spirituala, un manual de cunoastere a vietii, pe care ar fi trebuit sa il primesti inca de la nastere. Prin urmare, intrebarea fundamentala este aceasta: Esti pregatit(a) sa cunosti corabia destinului tau?

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu