Basmele copilariei si bucuria jocului la prichindei

joc micul print fa-mi o planeta copii jucarii jucarii online

Dintotdeauna am fost fascinati de povestile pentru copii.

Multi dintre noi am citit cu nesat fiecare volum primit in dar de la parintii, fratii, surorile si bunicii nostri.

Pornind de la personajele din basme, povesti sau povestiri, ne cream o lume a noastra, cu printi, printese, zmei, craiese, vrajitoare, balauri, etc.

Micul print, celebrul roman al scriitorului francez Antoine de Saint-Exupéry, aparut in 1943, este indragit de copiii din intreaga lume.

Unele jucarii, ingenioase, educative si distractive, ne amintesc de acest frumos basm pentru copii. Jocurile adresate celor mici sunt cele mai potrivite modalitati prin care copiii pot intelege si cunoaste atat lumea exterioara cat si pe ei insisi.

De exemplu, acest minunat joc pentru copii, Micul Print: Fa-mi o Planeta, propune celor mici construirea de planete, grija pentru animalele lor – precum vulpea, oaia, elefantul si sarpele –, gasirea de copaci Baobab si jocul cu cartonase si marcatoare de scor. Ceea ce antreneaza cu succes inteligenta si afectivitatea copiilor, cucerindu-i definitiv.

Acest nou univers al celor mici, construit de copii in joaca, este impartasit prietenilor lor, alaturi de care se bucura si savureaza impreuna bucuria acestui minunat joc. Cu totii isi regizeaza, astfel, fiecare mutare si actiune pana in cele mai mici amanunte si isi joaca rolurile cu bucuria curata, de copii, aproape zilnic, de dimineata pana seara tarziu.

Nu ratati bucuria copiilor! VEZI AICI INTREAGA OFERTA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

Un comentariu la Basmele copilariei si bucuria jocului la prichindei

  • ghelbere elena  spune:

    Ce carte frumoasa si usor de citit de catre copii. Daca si jocul este precum cartea va avea mare succes la copii.

Lasa un comentariu