Corina Chiriac, prezenta la Bookfest Bucuresti 2023

Corina Chiriac va avea o intalnire cu cititorii sai la Bucuresti, in cadrul editiei a XVI-a a Bookfest – Salonul International de Carte.

Dialogul dintre artista si cititorii sai, completat de o lectura publica si o sesiune de autografe, va avea in centrul atentiei cele doua carti de succes ale artistei: “Minuni traite” si “Doua piese de teatru”.

Evenimentul, organizat de editura Scoala Ardeleana si Fundatia Transilvania Leaders, are loc duminica, 28 mai 2023, incepand cu ora 17:00, la Scena Agora, Pavilionul B2 din incinta Romexpo, Bucuresti.

Despre Minuni traite:

„Cand prezentul ne dezamageste, refugiul in trecutul unei celebre artiste, pastrat intr-o carte, poate fi un dar.” (DUMITRU CONSTANTIN-DULCAN)

„Am reprezentat cu bucurie si daruire Arta Romaneasca pe mai multe meridiane. Am avut vocatia de a fi Artist. Triumful existentei mele este insa altul: prin interventie divina, am devenit la 33 de ani Credincioasa.

Cu ajutorul lui Dumnezeu si al tuturor celor care m-au ajutat personal si profesional – carora le multumesc fara incetare – am aflat ca Scena Vietii este mult mai incapatoare decat pare la prima vedere. Si daca tot ce am realizat va fi uitat intr-o zi, sper ca vor ramane in urma mea Minunile Traite pe Strada Sperantei!” (CORINA CHIRIAC)

Cartea Corinei Chiriac este povestea vietii sale de artista celebra. CLICK AICI pentru carte!

Despre Doua piese de teatru:

„Mi-e dor de Arta Spectacolului pe care am invatat-o si am admirat-o in studentie, deci raman fidela primei iubiri!

Raman fidela marelui Creator de Arta, pentru ca adevarata Arta a Spectacolului apartine Alpha si Omega, Bunului Dumnezeu, care este nemasurat in Inventivitate, Diversitate si Splendoare!

In fata acestui Spectacol Cosmic, ne regasim copii si admiram cu ochii larg deschisi tot ce ne inconjoara, pentru ca intreg spectacolul din jur este spectaculos! Iar tie, draga cititorule, iti doresc o calatorie agreabila prin gandurile mele!” (CORINA CHIRIAC)

Aceste doua pise de teatru scrise de Corina Chiriac sunt dedícate tuturor marilor personalitati ale culturii divertismentului romanesc. CLICK AICI pentru carte!

 

Foto 1 : © Facebook Corina Chiriac

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu