Cum sa folosim puterea creierului pentru vindecare si eliberare de stres

De-a lungul timpului, numeroase studii stiintifice au demonstrat cum pot oamenii sa-si foloseasca puterea creierului pentru vindecare si eliberare de stres.

Astfel, datorita celor mai recente descoperiri in domeniul neurostiintelor si al fizicii cuantice, suntem astazi capabili sa deslusim misterele creierului uman, sa cunoastem anumite tehnici revolutionare de vindecare, de natura cuantica, sa intelegem modul in care functioneaza creierul, precum si sa ne alcatuim unui plan personal de management al stresului, pentru a ne vindeca de diferite boli si afectiuni. Despre toate acestea, pe larg, discutam in acest articol.

“Cum poate mintea sa vindece corpul”

de Dr. David R. Hamilton

Lucrarea de fata, scrisa de omul de stiinta David R. Hamilton, exploreaza puterea vizualizarii, a credintei si a gandirii pozitive, precum si efectele acestora asupra corpului nostru.

Aceasta carte, de o importanta exceptionala, bine documentata stiitific, contine atat informatii teoretice cat si metode practice pe care cititorul le poate utilizeze pentru a se vindeca de diferite boli si afectiuni.

Prima parte a cartii aduce dovezi medicale incontestabile in acest sens si cercetarile autorului din ultimii 26 ani privind puterea mintii. Partea a doua a acestui volum contine povesti de viata despre vindecare, experientele reale ale unor semeni ai nostri. Ultima parte a cartii este axata pe puterea iubirii care vindeca.

Anexele cartii contin descrierea unei anumite tehnici de vindecare. Astfel, gratie meditatiei revolutionare de vindecare cuantica, prin care ne putem schimba la nivel celular, dr. Hamilton ne arata cum ne putem folosi imaginatia pentru a stimula sistemul propriu de aparare al organismului, cu scopul de a ne vindeca de diverse boli, afectiuni si dureri.

Lucrarea  se incheie cu o lista de afectiuni medicale si de vizualizare pentru vindecarea acestora, precum si doua vizualizari ADN.

Asadar, citind aceasta carte, veti invata cum, datorita imbinarii dintre stiinta si credinta, va puteti vindeca mult mai usor decat inainte. CLICK AICI PENTRU CARTE

“Puterea creierului si uimitoarele sale capacitati”

de Nathalie Delecroix si Jean-Marie Delecroix

In aceasta carte, autorii incearca sa patrunda in misterele creierului datorita celor mai recente descoperiri in domeniul neurostiintelor si al fizicii cuantice. Acestia ne arata care sunt principalii neurotransmitatori, care este rolul lor, cu ce „se hranesc” ei, precum si care sunt consecintele disfunctiilor lor.

Nathalie si Jean-Marie Delecroix ne explica modul in care debuteaza boala Parkinson, maladia Alzheimer, diabetul, scleroza in placi, stresul si ne ajuta sa ne protejam de acestea.

Cine sunt autoarele?

JEAN-MARIE DELECROIX este un reputat naturopat, avand competente in homeopatie, in medicina traditionala chineza si in medicina cuantica. El lucreaza ca terapeut langa Saulieu, in Burgundia, si la Grand-Charmont, in departamentul Le Doubs. Tine cursuri intr-o scoala de naturopatie si organizeaza conferinte si seminarii despre sanatatea fizica, psihica precum si de dezvoltare personala. A scris peste treizeci de carti care abordeaza aceste teme.
NATHALIE DELECROIX are competente in igiena de viata si ofera consultanta in medicina naturista.
Cartea abunda in informatii teoretice si sfaturi practice, fiind un adevarat ghid pentru imbunatatirea capacitatilor creierului. Caci, cu cat ne folosim mai mult de el, cu atat mai bine functioneaza acesta. Nefolosirea creierului inseamna degradarea lui; iar capacitatile sale, contrar ideilor preconcepute, nu scad, in mod fatal, odata cu inaintarea in varsta.

In plus, aceasta carte extraordinara aflam informatii extrem de utile si de corecte despre chimia creierului, neurotransmitatorii, disfunctiile creierului, combustibilii creierului, acizii grasi, oxigenul zaharurile, rolul proteinelor bune, vitaminele creierului, suplimente alimentare utile, sofrologie, meditatia transcedentala, otravuri pentru creier, gestionarea medicamentelor, dependente, medicina naturista, medicina alternativa. VEZI AICI CARTEA

 “Manual antistres” de Terry Looker si Olga Gregson

Te simti deprimat si incordat? Vrei sa fii in plina forma mentala si fizica? Vrei sa detii instrumentele necesare care sa te ajute sa faci fata presiunilor de zi cu zi?
Acest manual analizeaza toti factorii de stres si, astfel, te ajuta cu adevarat sa preiei controlul asupra vietii tale si sa te simti din nou calm si echilibrat.

Cine sunt autorii?

Sunt membri ai Asociatiei Internationale de Management al Stresului. Tin cursuri la Universitatea Metropolitana din Manchester si in lumea intreaga, prezentand programe de management al stresului adaptate diferitelor profesii si ramuri industriale.

Totodata, cartea prezinta cele mai moderne tehnici de management al stresului, precum programarea neurolingvistica, dar si informatii de ultima ora despre avantajele exercitiului fizic si mental, fiind atat o sursa de inspiratie, cat si o suma de sfaturi practice.

Astfel, in aceasta lucrare deosebita suntem informati si ajutati, din punct de vedere medical si stiintific, cu informatii utile despre ce este stresul, reactia la stres, stresul si sanatatea, surse de stress, cum sa facem fata stresului, sa ne relaxam, sa ne revizuim stilul de viata (despre dieta, cofeina, consum de alcool, fumat, conditie fizica, efort fizic, greutate corporala, somn, odihna), despre imbunatatirea abilitatilor de viata personala etc. VEZI AICI CARTEA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu