Cum sa iti controlezi gesturile ca sa iti schimbi viata in bine

Stiati ca in 90% dintre situatiile de viata in care ne aflam si ne confruntam zilnic gesturile noastre sunt determinante pentru modul cum decurg lucrurile si pentru directia in care se indreapta viata noastra?

Da, in comunicarea nonverbala subconstientul nostru „vorbeste” pentru noi intr-un mod covarsitor iar gesturile pe care le manifestam noi insine in relatiile cu ceilalti semeni sunt vitale pentru esecul sau succesul actiunilor noastre.

Dar daca ne controlam gesturile, vom reusi oare sa ne schimbam viata? Gratie Programarii Neurogestuale (PNG), acest  lucru este posibil.

Va propunem spre dezbatere aceasta carte, in care autorul ne prezinta o metoda inedita in acest sens.

„Gesturile care va vor schimba viata”  de Joseph Messinger

Castigati incredere si stima de sine

Care sunt beneficiile tehnicii descrise in carte? In controlul functiilor intelectuale, organice sau corporale, pentru a modifica o gestica devalorizanta sau a sterge un discurs contaminat, ce dezavantajeaza imaginea socio-profesionala a oamenilor.

Care sunt directiile principale in care PNG are efecte? In invatarea accelerata de informatii, redand tonusul muscular si stralucirea trasaturilor faciale, odata cu fermitatea pielii.

Cui se adreseaza aceasta lucrare?

Unor largi categorii socio-profesionale precum: profesori, diplomati, agenti de vanzari, recrutori, psihologi, instructori, pedagogi, consultanti, avocati, medici etc.

Pe scurt, ce reprezinta aceasta uluitoare carte?

Este solutia perfecta ca sa deveniti mai credibili, sa fiti recunoscuti pentru adevarata voastra valoare si sa va stimulati increderea in sine! PUTETI CUMPARA CARTEA AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu