Cum sa iti mobilezi casa la comanda in stil occidental

Living Londra. Living Madrid. Living Tokio. Living Chicago. Dormitor Hawai. Dormitor Maldive. Dormitor Caraibe. Bucatarie Brooklyn. Hol Tajo. Totul, la comanda, in doar 7 zile! Va suna cunoscut? Cu siguranta, nu.

Atunci cand suntem preocupati de proiectarea mobilierului si designul interior al casei noastre, atentia ne este concentrata pe calitate, valoare si  pret. Casa noastra reprezinta imaginea fidela a modului nostru de a fi, a gandi si a aspiratiilor noastre. Un produs dinamic, elegant si senzual.

Tocmai de aceea, construirea mobilierului, alegerea celui mai potrivit model si decoratiunile interioare trebuie sa fie bine gandite si realizate. Doar de specialisti. Pentru ca aceste chestiuni, organizate pana in cel mai mic detaliu, sunt cele care ne pun in valoare, vorbesc cel mai bine despre noi: cine suntem cu adevarat, ce dorim sa fim in cadrul societatii contemporane.

De multe ori, suntem preocupati de aspectul interior al casei noastre. Pe buna dreptate. Ca tara europeana, ancorata la valorile civilizatiei moderne, avem parghiile economice necesare unui stil de viata occidental. Gratie firmelor de succes, producatoare de imobiliare, casa noastra poate fi gandita, construita si mobilata la comanda, in doar 7 zile. In stil occidental. Multi dintre noi calatorim in marile capitale ale lumii, luam cunostinta de modul de trai occidental, care ne uimeste in mod placut. Si ne dorim sa ne bucuram de el in propria noastra casa.

In prezent, avem bucuria de a putea avea parte de o astfel de amenajare moderna si eleganta a bucatariei, livingului, dormitorului sau holului. Daca vorbim de mobila de bucatarie, expertii creeaza atat proiectul 3D al mobilierului cat si lista cu consumul de material necesare, in functie de preferintele si gusturile tale.

Adaptati la cerintele tehnologiei moderne, acesti specialisti in producerea de mobila recurg din nou la calitate si utilizeaza un program de proiectare profesional ce iti ofera in timp real si rapid atat o imagine a mobilierului dorit, cat si costurile proiectului aferent.

Consultanta gratuita la tine acasa include sfaturi si recomandari adecvate  in alegerea tuturor materialelor – atat pentru finisajele de interior, proiectele de mobilier, cat si a decoratiunilor interioare, in concordanta cu trendurile contemporane din marile metropole occidentale: Amsterdam, Londra, Tokyo, Chicago, Helsinki, Monaco, Bruxelles, Dublin, Belgrad, Roma, Ankara etc.

mobila-bucatarie-la-comanda-selena-noblisime

Dupa o discutie elaborata, care te va ajuta in luarea celor mai bune decizii, ai parte de ultimele noutati si tendinte din domeniul mobilierului. Astfel, proiectantii iti efectueaza masuratorile exacte pentru spatiul aferent, astfel incat proiectul de mobilier sa se muleze perfect caminului tau. Sobru, elegant, cosmopolit, rafinat, in functie de stilul orasului occidental.

Pe noi ne-a surprins placut si faptul ca o parte din aceste descrieri ale stilului de viata occidental, regasite in modelele de mobila propuse, fie ca iti doresti o bucatarie, living sau dormitor, sunt elaborate dupa o cunoastere a personalitatii proprietarului, a stilului de viata, a preferintelor coloristice si arhitecturale, astfel incat fiecare proiect este unic. Sunt chestiuni de finete, de detalii semnificative, care conteaza foarte mult, dar care sunt rar intalnite la arhitectii obisnuiti. De fapt, este o abordare superioara a lucrurilor, intreaga oferta a lor depaseste granitele obisnuite ale ariei imobiliare postdecembriste de la noi.

Toate acestea impreuna compun imaginea de ansamblu a casei, astfel incat propunerile de design interior, fie ca alegi sa fie sobru sau complex, duc la crearea caminului ideal, adaptat stilului tau de viata, care iti defineste cel mai bine personalitatea, aspiratiile si valorile tale. Pentru ca, precum se stie, “Stilul este omul insusi” (“Le style est l’homme meme”), nu-i asa?! VEZI AICI INTREAGA OFERTA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Un comentariu la Cum sa iti mobilezi casa la comanda in stil occidental

  • ghelbere elena  spune:

    Cand vad mobila de bucatarie frumoasa fac o criza de nervi. Am o bucatarie asa micuta in care nu incape nici o mobila.

Lasa un comentariu