Cum sa salvezi stralucirea hainelor ca sa nu se degradeze in timpul spalarii

In general, gospodinele se confrunta cu o mare problema atunci cand vine timpul spalarii hainelor. Pentru ca majoritatea nuantelor rufelor se degradeaza in 9 din 10 spalari*.

Nu e deloc simplu de ales si nici nu ai multe solutii la indemana, din nefericire.

Ce se intampla? Realitatea este ca in timpul spalarii hainelor din texturi si culori diferite, exista multe riscuri care duc la degradarea acestora: decolorare, aparitia particulelor gri, a murdariei si a reziduurilor provenite din pete, toate acestea facand hainele sa isi piarda din stralucire.

Intre timp, tehnologia a avansat si aduce inovatii utile care te fac sa te poti simti in siguranta de fiecare data cand speli, fara sa mai ai aceasta grija in plus.

Colour Catcher relanseaza portofoliul cu o noua generatie revolutionara de servetele anti-transfer.

Asadar, noile servetele captatoare de culoare Colour Catcher Max Protect te ajuta sa iti realizezi visurile, prin cele doua solutii pe care ti le pune la indemana: capteaza culorile in timpul ciclului de spalare si evita degradarea nuantelor.

Astfel, culorile care ies din haine sunt absorbite de servetelul Colour Catcher si nu vor patrunde in alte tesaturi.

Pe scurt, draga mea, gata cu ore in sir de spalat si sortat teancuri de haine! De acum vei putea economisi timp, apa si energie mixand haine de culori diferite in acelasi ciclu de spalare.

 

Beneficiul major? Hainele tale vor fi protejate si nu vei avea parte de nicio surpriza neplacuta.

Tot ce mai ai de facut este ca, la finalul ciclului de spalare, scoate servetelul din cuva si poti vedea eficienta produsului deoarece acesta va fi colorat. Dovada este in produs!

Servetelele anti-transfer, Colour Catcher Max Protect detin o performanta imbunatatita, de o dimensiune mai mare a servetelului si un ambalaj realizat din 100% carton reciclat si biodegradabil. Wow, fantastic de simplu si de util, nu-i asa? CLICK AICI PENTRU ACEST PRODUS!

*Studiu realizat in laborator de un institut independent de cercetare, 2020

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu