Cum sa-ti transformi total casa cu o investitie minima? 3 produse de curatenie cu efect major

Indiferent de anotimp, gospodinele isi doresc sa aiba casa stralucind de curatenie.

Cum timpul alocat este de dorit a fi cat mai scurt, e firesc sa fie nevoie de produse de curatenie de calitate.

Adica, produse de calitate superioara, care sa iti faciliteze munca si sa iti transforme total casa cu o investitie minima.

Iata care sunt recomandarile noastre. Pe scurt, 3 produse de curatenie cu efect major.

  1. Solutie pentru Rosturi

Cand incepi curatenia, cu siguranta ai nevoie de un produs lichid pentru rosturi, de curatat si dezinfectat acele portiuni din gresie si faianta care, in general, iti dau batai de cap daca vrei sa le cureti cu un detergent obisnuit. Mai mult, te epuizeaza de energie iar rezultatul nu este cel dorit de tine. Noi am testat aceasta Solutie pentru Rosturi, care actioneaza in contact direct cu suprafata, curatand si dezinfectand in profunzime toate suprafetele lavabile: chiuvete, grupuri sanitare, cazi de baie, gresie, faianta, aparatura electrodomestica, terase. Ne-am bucurat sa vedem ca este concentrata si combina o mare putere de curatare cu o maxima eficacitate bactericida.

  1. Solutie pentru Pardoseli

Ca sa cureti bine toate tipurile de pardoseala, iti trebuie un detergent concentrat, parfumat floral si cu efect dezinfectant, indicat pentru: parchet, gresie, mozaic, faianta, ceramica. Care sa nu lase urme. Care sa igienizeze atent suprafetele, si, mai ales, urmele dificile. Sa ofere prospetime si un parfum exceptional o perioada indelungata casei tale.

Este foarte adevarat: Formula concentrata cu pH neutru a acestui produs iti garanteaza o curatenie, stralucire si igiena perfecta pentru toate tipurile de pardoseli! Ceea ce inseamna, ca acest produs devine aliatul tau nr. 1 pentru curatenia casei tale. CLICK AICI

  1. Odorizant Ambiental de Camera

Odata ce ti-ai indeplinit rolul de ajutor in lustruirea pardoselilor, este timpul sa treci la alte lucrari. Camerele curate si aerisite e bine sa aiba parte de un parfum exclusiv si intens, inspirat din armonia naturii. Ceea ce numai un odorizant lichid concentrat si de calitate poate sa faca acest lucru, eliminand rapid si complet mirosurile neplacute.

Cum se aplica? Simplu si delicat. Prin pulverizare in casa sau pe tesaturi, elibereaza o mireasma delicata si suava, creand un mediu distins si o senzatie de bine in caminul tau.

In plus, pe tesaturi parfumul persista mai mult de 12 ore. Nu pateaza tesaturile si nu lasa urme.

De asemenea, unele odorizante ambientale de acest tip sunt ideale pentru aplicarea atat acasa cat si in locuri publice, bai (pe podea, langa vasul de toaleta), dulapuri de haine sau de pantofi, galeti de gunoi, zonele pentru animalele de companie, interiorul masinilor, etc.

Produsele de acest gen sunt atat pentru camin (gama Casnica) cat si pentru utilizare in igiena profesionala, astfel incat iti pot crea o atmosfera proaspata, placuta si relaxanta pentru un timp indelungat. Noi am testat unul special formulat pe baza de esente naturale in birourile noastre si va putem spune, garantat, ca mireasma intensa si proaspata creeaza un mediu curat si placut! De altminteri sunt foarte utilizate, cu efecte benefice, in restaurante, hoteluri, centre comerciale, toalete, sali de cinema, etc.

Au o actiune imediata: Cateva picaturi sunt suficiente pentru a elimina mirosurile neplacute oferind un ambient plin de prospetime, foarte placut! CLICK AICI

Asadar, aceste 3 produse de curatenie cu efect major sunt recomandate in fiecare camin, inclusiv unde sunt copii mici sau animale de companie. Parfumul lor proaspat inunda orice incapere de o senzatie de extraordinara prospetime si curatenie ce dureaza ore intregi. In plus, tehnologia inovatoare a parfumului lor le asigura o aroma 100% durabila, ce ofera prospetime si prelungeste senzatia de curatenie timp indelungat. Iar preturile sunt OK. Bucurati-va de aceste produse unice, de sorginte spaniola!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *