Cum seduce limba engleza lumea copilariei. Carti fascinante pentru copii

Exista carti pentru copii mici și mari. Volume scrise si editate cu sensibilitate, daruire, delicatete sufleteasca, curaj, atentie, creativitate, imaginatie, originalitate si mult, mult talent literar. Sau carti traduse care ne provoaca spre noi lumi ale imaginatiei si viselor noastre. In proza sau in versuri. In format print sau e-book. La granita dintre realitate si miracol. Povesti care vorbesc despre noi, despre copiii nostri sau despre copiii din noi. Sau carti in limba engleza sau de invatare a limbii engleze. Carti la care nu putem renunta, indiferent de dezvoltarea informationala a lumii in care traim. Despre toate aceste carti fascinante pentru copii  si despre cum seduce limba engleza lumea copilariei discutam in acest articol.

Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza

Acest Dictionar ilustrat DISNEY  este adresat copiilor cu varste intre 5 si 9 ani, acest dictionar ilustrat, organizat tematic, cuprinde aproximativ 1000 dintre cele mai uzuale cuvinte din limba engleza.

Formule de salut, denumiri de obiecte, de animale si de diverse activitati – toate acestea le sunt prezentate copiilor intr-o forma grafica extrem de atractiva. Este excelent organizat, pe domenii distinct si multiple, utilizand cuvinte si expresii dintre cele mai uzuale din limba engleza, in paralel cu traducerea simultana in romana.

Acest dictionar intruneste toate atu-urile necesare memorarii si invatarii rapide a principalelor  cuvinte ale limbii engleze de catre copiii aflati la varste fragede.

Totodata, indragitele personaje din desenele animate Disney fac procesul de invatare o adevarata joaca de copii. In plus, la fiecare pagina gasesti propozitii ce ilustreaza modul in care cuvintele invatate pot fi folosite in comunicare.

Dictionarul este si dublat de un ghid de conversatie care contine trimiteri imediate la cuvintele exprimate in cadrul lucrarii. Grafica de exceptie readuce lumea desenelor animate Disney mai aproape de sufletul copiilor, reusind astfel sa captiveze si sa seduca iremediabil atit pe cei mici cat si pe cei mari.

Pe scurt, o lucrare fascinanta, care nu trebuie sa lipseasca din bibliotecile copiilor! CLICK AICI

365 de activitati de limba engleza (+8ani)

Invatarea limbii engleze nu a fost niciodata mai usoara!

Acest compendiu face parte din colectia „365 de activitati” pentru copiii de peste 8 ani si reprezinta un mod placut de a completa cunostintele dobandite in clasele primare.

Cei mici invata limba straina in joaca si pot lucra exercitiu cu exercitiu tot timpul anului parcurgand diverse etape de dificultate.

Copiii invata extrem de usor, gratie multiplelor ilustratii foarte atractive si exercitiilor, care ii vor provoca sa descopere tainele vocabularului si gramaticii limbii engleze.

Cu alte cuvinte, acest studiu minutios elaborate ii ajuta pe copii sa-si consolideze cunostintele si sa iubeasca si mai mult limba engleza. VEZI AICI

English for Fun – Jocuri si activitati pentru clasele I si a II-a

Cum invatam cel mai bine? Jucandu-ne!

Aceasta lucrare inedita se apropie in mod inedit de sufletul copiilor si ofera elevilor la inceput de drum o modalitate captivanta de invatare a limbii engleze – prin jocuri si activitati interactive adecvate varstei, intereselor si nivelului de limba al celor mici.

Este plina de idei pentru copii, parinti si profesori! Ce invata cei mici? Cartea exploreaza intr-o maniera jucausa teme prevazute in programa curenta: membrii familiei, numerele de la 1 la 12; culorile; casa si mobila, impreuna cu universul scolar; animalele domestice si salbatice; mancarea; partile corpului uman; hainele, vremea si anotimpurile.

Volumul beneficiaza de un design atragator, incluzand un boardgame, prin care copilul repeta si aprofundeaza diverse notiuni de vocabular, un test final de vocabular si o sectiune de cut-outs.

In plus, activitatile sunt insotite de suport audio gratuit, accesibil online, pentru deprinderea pronuntiei corecte si a dezvoltarii competentelor de comunicare si receptare a mesajului oral simplu. CLICK AICI PENTRU CARTE

Povesti in romana si engleza

Basmele, povestile si povestirile copilariei noastre nu le vom uita niciodata. Vremurile, insa, s-au schimbat. Efectul acestora asupra copiilor nostri nu mai este acelasi.

Copiii sunt din ce in ce mai pretentiosi. Ei vor in prezent sa citeasca povesti clasice in limbile romana si engleza! Care ne introduc intr-un univers magic in care binele invinge raul iar eroii exceptionali trezesc imaginatia micilor cititori.

Cartea, dincolo de text, trebuie sa-i surprinda si sa-i incante pe copii din toate punctele de vedere: vizual, sinestezic si textual. Astfel, versiunea engleza a povestilor indeamna copiii in mod firesc sa invete limba engleza. Cuvintele cu transcriere fonetica ajuta la stapanirea corecta a pronuntiei. Care sunt basmele alese? Povestile de aur ale copilariei: Craiaza Zapezii, Mica Sirena, Hansel si Gretel, Degetica, Ratusca cea urata, Scufita Rosie, Muzicantii din Bremen, Fetita cu chibriturile, Dictionar. Vocabularul in imagini inlesneste memorarea noilor cuvinte. Copilul face cunostinta cu fraze si expresii in limba engleza, iar posibilitatea compararii lor cu textul in limba romana va face sa le inteleaga si sa le memoreze mai usor.

O carte absolut remarcabila si folositoare, pentru copii si parinti! CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu