Dan Negru: “Cand vreti sa schimbati ceva, incepeti prin a va schimba lumea in care traiti”

Dan Negru, indragitul prezentator de televiziune, ale carui emisiuni s-au bucurat de-a lungul anilor de multe succese si mari audiente TV, este foarte activ si pe retelele de socializare, unde are mii de urmaritori.

Realizatorul TV este un jurnalist profesionist, care i-a cucerit pe romani nu doar prin emisiunile sale, ci si prin inteligenta si mobilitatea sa intelectuala.

Recent, emisiunea sa, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” de la Kanal D Romania, a implinit 1 an de la prima difuzare.

Cu aceasta ocazie, jurnalistul a declarat pe pagina sa de Facebook:

“A trecut anul de cand m-am nascut. Din nou… Cand am cotit-o la 50 de ani, schimbandu-mi locul de munca, nimeni nu mi-a dat aripi.

Cand vreti sa schimbati ceva, incepeti prin a va schimba lumea in care traiti. E primul pas!

“Jocul Cuvintelor” e la tv dupa amiaza in reluare si seara in premiera!

Aproape zilnic, de mai bine de un an! Adica, se poate si cu un concurs care pune mintea la gimnastica!

Am fost statornic in viata de familie, Codruta imi e alaturi de vreo 20 de ani dar am schimbat mereu in meseria mea. N-am vrut sa fiu identificat cu un singur format tv.

Am incercat sa fac televiziune si cu blonde dar si cu copii talentati si cu masti prin revelioane dar si cu litere si cuvinte. Showurile de acu’ 20 de ani, alea cu farse, acvarii sau cu “mama natura” nici macar eu nu le mai tin minte… Mi-a fost mereu frica de succesul unui singur format! Cei ce nu schimba nimic, nu devin nimic.

Nicio tv romaneasca n-a avut curajul sa promoveze limba romana intr-un concurs. A facut-o o televiziune cu actionariat strain: KanalD. Mi-a placut curajul lor!

E o lectie pentru media-bussinesmanii “patrioti” romani.

De multe ori cand am luat-o de la capat, cei din jur mi-au taiat aripile. Atunci imi aminteam vorbele lui Dabija: “Ai curajul sa zbori cu aripile taiate, ca sa arati lumii ca zborul nu depinde de aripi”.

Multumesc pentru tot!“

Dintre cele 150 de editii ale emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzate pe parcursul unui an, o treime dintre acestea au fost lider de piata, pe targetul All Urban si 37 de editii au fost lider de piata pe targetul National.

 

Foto: © Dan Negru Facebook

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu