De ce sunt atlasele si dictionarele pentru copii cele mai cautate in educatia alternativa

Atlasele si dictionarele pentru copii sunt o categorie aparte de lucrari educative pentru copii, deoarece, pe langa informatii de calitate si ilustratii sugestive, acestea insumeaza truda extraordinara a editorilor, autorilor, traducatorilor, graficienilor, astfel incat produsul finit raspunde atat nevoii de cunoastere a celor mici cat si dorintei de educatie eficienta si inteligenta din partea parintilor.

Scrise si ilustrate in design modern, cu talent literar şi atractivitate expresiva, aceste carti pline de misterul cunoaşterii vietii reusesc sa fascineze in realitate cele mai curioase minti ale copiilor.

Pentru ca nu sunt doar carti educative si relaxante, un set complet de resurse educationale. Cu un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, jucandu-se si invatand cu placere. Aceste lucrari sunt mult mai mult. Ele reprezinta o promisiune de viitor a parintilor pentru copiii lor, astfel de carti contribuind in mod real si eficient la procesul educativ necesar celor mici si oferind astfel variante alternative in educatia moderna.

Pe piata romaneasca de carte ne-au atras atentia doua seturi de astfel de volume – apartinand uneia dintre cele mai prestigioase institutii educationale romanesti in materie de carti si materiale didactice – pentru ca informatia acumulata in aceste carti cuprinde o gama larga de arii de cunoastere.

Atlasul povestilor (ilustratiile sunt realizate de Claudia Bordin) aduce in atentia celor mici basme si povesti ilustrate, colectii magice de povesti nemuritoare straine, istorioare celebre.

Asadar, copile drag, esti gata sa mergi pe urmele personajelor din povesti? Atlasul povestilor contine hartile si drumurile pe care au mers Hansel si Gretel, Alba ca zapada, Peter Pan sau Pinocchio. Citeste o poveste, apoi priveste harta si cauta detaliile ascunse, identifica elemente din poveste si drumul parcurs de personaje. A zbura cu imaginatia este unul dintre cele mai bune lucruri in viata, dar incearca sa o faci folosind hartile din aceasta carte. Poti ghida personajele tale preferate sau sa inventezi povesti si finaluri complet diferite!
Basme celebre cu personaje surprinzatoare si ilustratii atractive captiveaza imaginatia celor mici, care vor afla povestile incantatoare precum Vrajitorul din Oz; Hansel si Gretel; Frumoasa si Bestia; Alice in Tara Minunilor; Alba ca Zapada; Peter Pan; Mica Sirena; Pinocchio.

Atlas in imagini pentru copii depaseste orice gen de carte similar aparut in Romania pana in prezent. Dragi parinti, aceasta carte va invita realmente sa plecati impreuna cu copiii intr-o calatorie imaginara in jurul lumii! Fiind o traducere remarcabila, acest atlas ilustrat va ajuta sa descoperiti locuri fascinante si o varietate de bogatii pe care le are fiecare tara. Pagini cu harti, informatii, jocuri si intrebari pentru a tine copiii preocupati ore in sir.

Acest volum inedit, de cunoastere stiintifica, adaptat pentru varsta copilariei, propune o abordare a universului emotional, cu scop informational si relational, reale lectii educative.

Descopera Spatiul de Katie Daynes si Peter Allen intrece orice imaginatie, atat din punctul de vedere al valorii informatiei stiintifice prezentate cat si al design-ului modern! Grafica si ilustratiile oferite sunt deosebit de atractive, cartea, cartonata, detine peste 50 de clapete si o brosura cu Hartile cerului.

Acest volum readuce, in universul copilariei, relationarea om-univers si raspunde principalelor intrebari ale copiilor in legatura cu pamantul si planetele inconjuratoare.

Ce este in spatiu? Cum a aparut spatiul? Si de unde stim despre el?

Sunt intrebari la care cei mici afla raspunsurile intr-un mod interactiv si cu totul inedit (in joaca si prin comunicare vizuala).

Astfel, secretele fascinante ale universului nostru, de la inceputul timpului pana la viitoarele misiuni spatiale, sunt dezvaluite pentru copii cu talent literar şi deosebita atractivitate expresiva.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu