De la poveste si joaca, la educatie. Jocuri-carti inedite de povesti pentru copii mici si mari

Copiii vostri sunt adeseori mofturosi si se plictisesc repede? Au energie, chef de joaca, doresc sa afle multe iar voi, dragi parinti, va simtiti depasiti de situatie? Nu va pierdeti speranta!

Pe plan mondial, cu precadere in ultimii ani, si-a facut aparitia un nou concept editorial in privinta cartilor pentru copii. Editorii au creat jocuri-carti inedite de povesti pentru copii mici si mari.

O modalitate viabila pentru a potoli setea de cunoastere a copiilor, dorinta lor de a se juca si, in acelasi timp, pentru a veni in sprijinul vostru, al parintilor cautatori de idei educative potrivite.

Asadar, complexitatea informatiei din lumea digitala, curiozitatea si dorinta de cunoastere a celor mici, interesul din ce in ce mai mare al parintilor de a-si educa copii intr-un mod inedit au determinat editorii internationali sa propuna solutii noi, educative dar si distrative, la toate aceste cerinte ale lumii moderne.

Iata, dragi parinti, cum informatia si joaca pot fi impreuna, intr-un regim educativ cu totul inedit si surprinzator! Cu texte pline de imaginatie si creativitate, o grafica cat mai fascinanta, ilustratii si desene delicate si foarte expresive.

Sub deviza, adorata deopotriva de copii si de parinti, Tu alegi, eu citesc, aceste doua lucrari inedite, “100 de povesti de adormit copii” de Claire Bertholet si “100 de povesti scurte pentru copii” de Claire Bertholet, va propun un joc foarte util si instructiv: copilul extrage un jeton iar parintele citeste povestile scrise pe jeton, conformandu-se, astfel dorintei celui mic!

Fiecare lucrare contine, asadar, o cutie (gandita, ca un cadou, nu precum o carte!) care contine 50 de jetoane (deci, posibile jucarii!) care contine 100 de povesti incantatoare pe care le veti indragi nemaidecat. Intamplari obisnuite din fiecare zi, aventuri cu multe personaje simpatice care vor stimula imaginatia copiilor. Ora de culcare va deveni un moment plin de relaxare!

Se naste, astfel, o complicitate creativa si ingenioasa intre parinte si copil, care cuprinde 100 de povesti pline de fantezie, imaginatie si ganduri frumoase incluse in 50 de jetoane!

Bucuria jocului si a lecturii continua cu un nou joc-carti, “Inventeaza povesti – Castelul magic” de Stefanie Paige Weider, pentru copiii intre 3 si 10 ani! Cele 36 de jetoane pun imaginatia si creativitatea copiilor si a parintilor la grea si frumoasa incercare: aceea de a inventa povesti!

Asadar, dragi parinti si pitici, sunteti provocati:

  • sa inventati povesti creative cu dragoni, unicorni si multe altele;
  • sa jucati peste 30 de jocuri create de un specialist in educatie;
  • sa va dezvoltati abilitatile de baza pentru scriere si povestire.

Acest produs uimitor include 12 jetoane cu personaje, 12 jetoane cu locatii si 12 jetoane cu obiecte.

In fapt, este vorba de stimularea invatarii si constientizarea socio-emotionala, o modalitate de educatie extrem de binevenita si cu rezultate excelente in dezvoltarea copiilor.

De retinut este si faptul ca aceste Jocuri-carti inedite de povesti pentru copii mici si mari presupun o colaborare si o participare activa din partea parintilor! Se implineste si se creeaza, astfel, atat cadrul comunicarii vizuale (asupra jocurilor-carti), cat si al celei sufletesti, emotionale, foarte necesare pentru educatia pozitiva a copiilor.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu