Descopera eleganta si senzualitatea cu noul balsam de rufe Silan Suprême!

Experimenteaza senzatia de rafinament cu noul balsam de rufe Silan Suprême, imbogatit cu note florale si fructate. Acest balsam de rufe ofera hainelor un parfum de lunga durata, fin, creat de parfumieri francezi.

In plus, formula Crème-Care netezeste tesaturile hainelor, oferindu-le o catifelare irezistibila…!

Descopera eleganta noului balsam de rufe Silan Suprême, cu parfumuri de lux create de parfumieri francezi, ce ofera rufelor o senzatie de catifelare si prospetime, datorita formulei sale Crème-Care. Te poti bucuri acum de un parfum de lunga durata, mai sustenabil si cu o biodegradabilitate imbunatatita fata de variantele anterioare Silan Supreme.

Silan Supreme este disponibil pe piata in patru variante ce iti vor incanta simturile:

Experimenteaza senzatia de rafinament cu Silan Suprême Glamour, imbogatit cu arome incantatoare de note fructate cu elemente lemnoase si senzuale de mosc.

Experimenteaza senzatia de catifelare cu Silan Suprême Elégance, imbogatit cu arome incantatoare formate dintr-o fuziune gratioasa a unei note de varf fructate, un miez floral hranitor si un amestec de parfumuri irezistibile.

Bucura-te de noul Silan Suprême Pleasure, imbogatit cu arome incantatoare ce evidentiaza note cremoase precum lemnul de santal si tonka, cu o nota de prospetime adusa de petale de trandafir si pere.

Noul Silan Suprême Romance este imbogatit cu arome ispititoare de trandafiri roz si note fructate.

Silan Suprême, promotor al sustenabilitatii

Formula balsamului Silan Suprême contine capsule de parfum cu biodegradabilitate imbunatatita, ceea ce face din acest produs alegerea potrivita pentru a proteja mediul inconjurator. De asemenea, ambalajul Silan este realizata 100% din plastic reciclat, trebuie doar sa desfaci folia si poti recicla sticla. CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu